Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba

Publicat pe 19.02.2024 la 15:30 Actualizat pe 19.02.2024 la 15:14

Actrița de origine braziliană Jessica May a vorbit despre etapa prin care a trecut pentru a interpreta rolul de protagonistă în "Maria și Mustafa". Despre ce este vorba.

Jessica May poartă o bluză portocalie fără mâneci și zâmbește

Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa

Happy Channel

Jessica May a interpretat-o pe Bella în serialul turcesc Noua mireasă ( Yeni Gelin – New bride) în 2017 timp de 3 sezoane. A ținut să se reîntoarcă în atenția fanilor cu proiectul Maria și Mustafa, iar acum este cunoscută în lumea întreagă. A împărțit platourile de filmare cu actorul Hilmi Cem İntepe.

Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa

Timp de 5 luni, vedeta a luat lecții de dans și s-a pregătit intens pentru ceea ce acum înseamnă pentru toată lumea serialul Maria și Mustafa. Interpretează rolul unei tinere latine din Columbia, ceea ce înseamnă că totul a fost nevoie să fie pus la punct până în cele mai mici detalii.

Urmărește "Maria și Mustafa", de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mereu am avut un interes pentru dans. Am luat lecții timp de 5 ani. Salsa și samba sunt printre dansurile mele preferate.”, a declarat Jessica May, potrivit seriesturkish.com. Povestea Maria și Mustafa este o dramă. A reușit să atragă atenția datorită similarității cu serialul Yabancı Damat ( Foreign Groom). Maria din Columbia ce ajunge în Turcia pentru a-și moșteni averea lăsată de tatăl său se îndrăgostește de Mustafa.

Citește și: Totul despre serialul Maria și Mustafa. O poveste de dragoste imposibilă, dar modernă

Jessica May a mai studiat dramă timp de mai multe luni de zile. S-a născut în Brazilia, dar și-a câștigat reputația în Turcia, ca cea de-a doua casă. A mai jucat în serialul Lupul singuratic ( Yalnız Kurt), însă a fost anulat în toiul proiectului din cadrul ATV. Căsătorită cu fotograful Hüseyin Kara, aceasta a primit cetățenie turcă în 2022. Ține să le vorbească tuturor despre Turcia într-un mod pozitiv, asta pentru că de cele mai multe ori aude povești ce nu ar trebui spuse nepoților.

“Oriunde merg corectez preconcepțiile celorlalți despre Turcia. Inevitabil încă primesc întrebări de genul: Vezi cămile pe stradă? Oriunde am șansa, vorbesc despre Atatürk. Este ceva nou și frumos chiar și pentru mine.”, a declarat vedeta din Maria și Mustafa.

Jessica May vorbește despre concepțiile oamenilor în ceea ce privește țările din Orientul Mijlociu

Este surprinsă de faptul că oamenii încă se gândesc la modalitatea în care se îmbracă oamenii din Turcia, dar și pentru ideea că ar exista cămile pe stradă. Actrița încearcă să le vorbească tuturor despre Atatürk, fondatorul Republicii. Este îndrăgostită de Marea Neagră și pentru ideea că poate înota acolo.

Citește și: Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă apar ținându-se de mână într-o fotografie pe internet. Momentul care ridică noi semne de întrebare

“Iubesc Marea Neagră, vara este o altă etapă frumoasă.”, a spus vedeta. Născută în Çayeli, a jucat în cadrul unei mini serii, acolo unde a vorbit limba italiană.

“Este o mini serie în 4 părți. Am vorbit italiană acolo. A fost bine, o experiență nouă pentru mine. Astfel descoperă ce limbă îmi este mai folositoare în fiecare proiect. Pot să vorbesc spaniolă mult mai ușor. Am memorat itialiana și am jucat pentru prima oară în această limbă. Mă gândeam dacă pot să fac asta, dacă pot să conving telespectatorii. Dar am reușit. Fiecare proiect este o nouă experiență, o nouă descoperire. Mă descoper.”, a spus vedeta. A primit o nouă oportunitate și este încântată să-și arate alte calități în tot mai multe limbi străine.

În articolul

Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x