Jorge Salinas a fost sărbătorit de fiica cea mare în mediul online. Ce mesaj i-a dedicat Gabriella Cataño

Publicat pe 29.07.2022 la 17:36 Actualizat pe 29.07.2022 la 18:05

Jorge Salinas a fost sărbătorit de fiica cea mare în mediul online. Gabriella Cataño i-a dedicat un mesaj emoționant însoțit de poze din tinerețe ale actorului. Despre ce este vorba.

Jorge Salinas poartă un tricou alb și o geacă de piele neagră

Jorge Salinas în cadrul unei premiere de teatru. 28 aprilie 2022

Profimedia Images

Jorge Salinas și-a sărbătorit recent ziua de naștere și de la celebrarea momentului important nu a putut lipsi fiica sa cea mare, Gabriella Cataño. Tânăra a postat mai multe imagini în mediul online și a lăsat un mesaj emoționant pentru tatăl ei, cel care i-a fost întotdeauna aproape. Fanii au fost emoționați și nu au ezitat să-i lase actorului câteva cuvinte pe pagina de socializare.

Jorge Salinas a fost sărbătorit de fiica cea mare în mediul online

Jorge Salinas a sărbătorit cea de-a 54 zi de naștere pe 27 iulie. Nici măcar o zi nu a fost în care actorul să nu se simtă înconjurat de dragostea familiei și a celor care l-au apreciat întotdeauna în telenovelele de succes. Elizabeth Álvarez, soția sa, a sărbătorit de la primele ore ale dimineții cu o postare pe pagina personală de Instagram, acolo unde l-a descris pe actor ca fiind „un om foarte norocos, iubit și căruia îi trimit cele mai frumoase mesaje de iubire”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La celebrarea aniversării actorului au fost și copiii acestuia. León și Máxima sunt gemenii care i-au însoțit pe îndrăgostiți în cadrul unui restaurant acolo unde s-au bucurat de mâncăruri alese și deserturi pe măsură. În cadrul întâlnirii, Jorge Salinas a glumit spunând că a împlinit doar 25 de ani. De asemenea, cea care nu a pierdut această ocazie pentru a-i lăsa un mesaj a fost chiar fiica cea mare a actorului.

Citește și: Bárbara Mori dezvăluie motivul pentru care nu a mai acceptat roluri în telenovele. Despre ce este vorba

Jorge Salinas a devenit tată pentru prima oară în 1995, atunci când s-a născut prima sa fiica, fructul iubirii cu actrița Adriana Cataño. Cu toate acestea, prima parte a vieții micuței a fost înconjurată de scandaluri și multe apariții în presă. La început, aceasta a luat numele de familie al mamei sale și nu a avut alături dragostea tatălui său. Într-un final, fosta parteneră a actorului a dorit să-l dea în judecată pentru lipsa pensiei alimentare.

Jorge Salinas, de-a lungul timpului

Acum tânăra în vârstă de 26 de ani trăiește în SUA, iar Jorge Salinas locuiește alături de noua sa familie în Mexic. În februarie 2022, fiica lui Jorge Salinas a călătorit în țara de origine a tatălui său pentru a sărbători alături de acesta Ziua Sfântului Valentin. După ce Gabriela a postat o fotografie alături de tatăl său, prima care a îndrăznit să lase un comentariu a fost chiar fosta parteneră a actorului. Ulterior, faimosul a declarat că fiica sa a vrut să-l viziteze cu un an în urmă pentru a-i sărbători ziua însă restricțiile impuse de pandemie nu i-au permis acest lucru.

Citește și: Thalia face spectacol în costum de baie la 50 de ani. Apariția care a uimit pe toată lumea. Care este secretul trupului perfect

În prezent, Gabriella Cataño a ținut să împartă cu urmăritorii săi mai multe fotografii din tinerețe, acolo unde apare alături de tatăl său. În dreptul imaginilor, aceasta a lăsat un simplu “te iubesc mult”. Jorge Salinas este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele la momentul actual, prezența sa fiind ușor de observat în fiecare producție. În mediul online are peste 400 de mii de fani, cei care îi urmăresc postările în fiecare zi. De asemenea, cele peste 80 de imagini și filmulețe sunt obținute atât din viața privată, cât și din cea profesională.

În articolul

Jorge Salinas a fost sărbătorit de fiica cea mare în mediul online. Ce mesaj i-a dedicat Gabriella Cataño

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x