Jorge Salinas, în rolul principal masculin, în noua telenovelă „Inima mea e a ta”

Publicat pe 07.09.2020 la 14:43 Actualizat pe 07.09.2020 la 15:20

Jorge Salinas este un celebru actor mexican de telenovele și filme, cunoscut pentru rolurile sale principale din diferite producții.

Despre actor

Jorge Salinas este un celebru actor mexican de telenovele și filme, cunoscut pentru rolurile sale principale din diferite producții.

Jorge Salinas s-a născut pe data de 27 iulie 1968, în Mexico City, Mexic. Salinas a apărut pentru prima dată pe micul ecran în filmul "Viva El Chubasco". Experiență care l-a făcut pe acesta să se înscrie la „Centro de Educacion Artistica” în 1990. După terminarea studiilor a fost remarcat de către un producător care i-a oferit primul rol într-o telenovelă, în “Valeria și Maximiliano”. La scurt timp notorietatea actorului și-a făcut ușor apariția prin numeroasele proiecte la care acesta lucra: “El abuelo y yo” (1991), „Mágica juventud” (1992), „Dos mujeres”, „Un camino” (1993) și „María Isabel” (1997).

Între 1999-2005, actorul a avut foarte multă activitate cinematografică, luănd parte la mai mult de 6 producții în decurcurs a 6 ani. Printre producții se numără următoarele: „Tres mujeres” (1999), „Las Vías del Amor” (2002), „Mariana de la Noche” (2003).

În anul 2008 și în 2011, Jorge a fost cap de afiș pentru două mari producții mexicane, „Fuego en la sangre” și „La que no podia amar”. Talentul și modul în care Salinas dă viață personajelor a început să se răspândească rapid, ceea ce i-a adus actorului doar producții pentru roluri principale.

Pe plan personal Jorge se consideră un om norocos, în 2015 s-a căsători cu actrița Elizabeth Álvarez, cu care împarte doi frumoși copii, Maxima și Leon.

Despre „Inima mea e a ta”

Ana Leal, este o femeie veselă și optimistă. Este fericită pentru că tocmai a primit îndatoririle pe care le are la casa ei, o mică proprietate pe care ea și cea mai bună prietenă a ei, Jennifer, au putut să o cumpere cu eforturi uriașe. Cu toate acestea, dezastrul o lovește și Ana pierde tot ce deține.

În același timp, îl întâlnim pe Fernando Lascurain, un om de afaceri renumit care își amintește cu tristețe prima aniversare a morții soției sale. Fernando este tatăl a șapte copii: Fanny, Nando, Alicia, Sebastián, gemenii Alex și Guille și mica Luz. Acești șapte „copii mici” au reușit să facă viața mizerabilă pentru zeci de bone care au mers pe lângă conacul Lascurain. Cu toate acestea, Fernando are nevoie obligatorie de o bonă care să aibă grijă de copiii săi.

Disperată de situația cumplită prin care trece, Ana pare obligată să-i ceară ajutor financiar lui Doroteo. El deține barul numit „Chicago”, un club de noapte pentru domni în care lucrează Ana și Jennifer. Cu toate acestea, el îi acordă un împrumut în schimbul ca Ana să semneze un contract care o obligă să cânte la bar în fiecare seară

Lipsa și necesitatea de a merge mai departe în viață o duc pe Ana să caute un al doilea loc de muncă. Lipsa de experiență și studiile sale neterminate complică procesul pentru a-și găsi un loc de muncă constant. Totuși, destinul i-a pregătit ceva ... Printr-o confuzie, Ana ajunge să meargă la Conacul Lascurain, subliniând că va găsi acolo tot ce a visat vreodată.

Nu rata telenovela “Inima mea e a ta”, din 14 septembrie, de luni până vineri, de la 16:30, doar pe Happy Channel!

În articolul

Jorge Salinas, în noua telenovelă „Inima mea e a ta”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp