Jorge Salinas, protagonistul telenovelei „Inima mea e a ta”, posibile probleme de sănătate. Fanii actorului sunt îngrijorați

Publicat pe 22.11.2020 la 00:15 Actualizat pe 27.11.2020 la 11:02

Jorge Salinas este un celebru actor mexican de telenovele și filme, cunoscut pentru rolurile sale principale din diferite producții. Acesta poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 15:30, pe Happy Channel, în telenovela „Inima mea e a ta”!

Profimedia

Jorge Salinas s-a născut pe data de 27 iulie 1968, în Mexico City, Mexic. Salinas a apărut pentru prima dată pe micul ecran în filmul "Viva El Chubasco". Experiență care l-a făcut pe acesta să se înscrie la „Centro de Educacion Artistica” în 1990. După terminarea studiilor a fost remarcat de către un producător care i-a oferit primul rol într-o telenovelă, în “Valeria și Maximiliano”. La scurt timp notorietatea actorului și-a făcut ușor apariția prin numeroasele proiecte la care acesta lucra: “El abuelo y yo” (1991), „Mágica juventud” (1992), „Dos mujeres”, „Un camino” (1993) și „María Isabel” (1997).

În anul 2008 și în 2011, Jorge a fost cap de afiș pentru două mari producții mexicane, „Fuego en la sangre” și „La que no podia amar”. Talentul și modul în care Salinas dă viață personajelor a început să se răspândească rapid, ceea ce i-a adus actorului doar producții pentru roluri principale.

Conform Tvynovelas, actorul mexican ar fi fost surprins într-o condițe fizică îngrijorătoare. Fanii artistului și-au ridicat un semn de întrebare în ceea ce privește sănătatea lui Jorge.

Camerele Suelta la Sopa l-au înregistrat pe protagonistul telenovelei „Un little tuyo” cu câteva kilograme bune în plus, folosind un baston pentru a se deplasa, din cauza dificultăților locomotorii.

Rețelele de socializare au explodat la vestea că Jorge ar putea suferi anumite afecțiuni, care-l împiedică pe acesta să se deplaseze în mod normal. Te menționat este faptul că artistul se afla într-o condiție bună la începutul anului, când au început filmările pentru telenovelă.

Citește și: Natalia Oreiro, ipostază rară. S-a lăsat fotografiată într-un costum de baie extrem de sexy Cum arăta Livia Brito, actrița din Triumful dragostei, înainte de intervențiile unor medici. Imagini înainte și după

În articolul

Jorge Salinas, protagonistul telenovelei „Inima mea e a ta”, posibile probleme de sănătate. Fanii actorului sunt îngrijorați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune