Jorge Salinas, protagonistul telenovelei „Inima mea e a ta”, posibile probleme de sănătate. Fanii actorului sunt îngrijorați

Publicat pe 22.11.2020 la 00:15 Actualizat pe 27.11.2020 la 11:02

Jorge Salinas este un celebru actor mexican de telenovele și filme, cunoscut pentru rolurile sale principale din diferite producții. Acesta poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 15:30, pe Happy Channel, în telenovela „Inima mea e a ta”!

Profimedia

Jorge Salinas s-a născut pe data de 27 iulie 1968, în Mexico City, Mexic. Salinas a apărut pentru prima dată pe micul ecran în filmul "Viva El Chubasco". Experiență care l-a făcut pe acesta să se înscrie la „Centro de Educacion Artistica” în 1990. După terminarea studiilor a fost remarcat de către un producător care i-a oferit primul rol într-o telenovelă, în “Valeria și Maximiliano”. La scurt timp notorietatea actorului și-a făcut ușor apariția prin numeroasele proiecte la care acesta lucra: “El abuelo y yo” (1991), „Mágica juventud” (1992), „Dos mujeres”, „Un camino” (1993) și „María Isabel” (1997).

În anul 2008 și în 2011, Jorge a fost cap de afiș pentru două mari producții mexicane, „Fuego en la sangre” și „La que no podia amar”. Talentul și modul în care Salinas dă viață personajelor a început să se răspândească rapid, ceea ce i-a adus actorului doar producții pentru roluri principale.

Conform Tvynovelas, actorul mexican ar fi fost surprins într-o condițe fizică îngrijorătoare. Fanii artistului și-au ridicat un semn de întrebare în ceea ce privește sănătatea lui Jorge.

Camerele Suelta la Sopa l-au înregistrat pe protagonistul telenovelei „Un little tuyo” cu câteva kilograme bune în plus, folosind un baston pentru a se deplasa, din cauza dificultăților locomotorii.

Rețelele de socializare au explodat la vestea că Jorge ar putea suferi anumite afecțiuni, care-l împiedică pe acesta să se deplaseze în mod normal. Te menționat este faptul că artistul se afla într-o condiție bună la începutul anului, când au început filmările pentru telenovelă.

Citește și: Natalia Oreiro, ipostază rară. S-a lăsat fotografiată într-un costum de baie extrem de sexy Cum arăta Livia Brito, actrița din Triumful dragostei, înainte de intervențiile unor medici. Imagini înainte și după

În articolul

Jorge Salinas, protagonistul telenovelei „Inima mea e a ta”, posibile probleme de sănătate. Fanii actorului sunt îngrijorați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x