Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez sărbătoresc 13 ani de căsnicie. Actorul a publicat un mesaj romantic în mediul online

Publicat pe 17.10.2024 la 10:12 Actualizat pe 17.10.2024 la 10:45

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez se află alături de copii și sărbătoresc 13 ani de căsnicie într-un loc de vis. Fotografiile au fos publicate în mediul online.

actori pe platourile de filmare

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez sărbătoresc 13 ani de căsnicie

Getty Images

Într-o zi ca cea de astăzi, Elizabeth Alvarez și Jorge Salinas și-au unit destinele acum 13 ani. Așa a început istoria familiei lor care astăzi este una dintre cele mai frumoase. În compania celor doi copii, faimoșii au petrecut împreună și au ținut să publice o fotografie emoționantă în mediul online. Îndrăgostiți ca la început, au sărbătorit cu o plimbare distractivă pe plajă.

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez sărbătoresc 13 ani de căsnicie

Chiar dacă este discret în această privință de cele mai multe ori, actorul Jorge Salinas a decis ca în acest moment să procedeze cu totul diferit. A publicat o fotografie emoționantă pe pagina personală de instagram, dar și un mesaj alăturat imaginii cu soția și copiii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îți mulțumesc pentru familia frumoasă pe care am format-o, dragă prietenă, confidentă, soție și amantă. La mulți ani cu ocazia aniversării căsniciei noastre!”, se arată în mesajul transmis de actor. Pentru a celebra această dată, cei doi au decis să călătorească la plajă alături de copii, care fără îndoială sunt cel mai mare cadou pe care puteau să-l primească până acum.

De cealaltă parte, Elizabeth Alvarez și-a folosit de asemenea profilul personal de instagram pentru a împărtăși un mesaj romantic alături de soțul său.

Citește și: Se zvonește că Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas urmează să devină părinți încă o dată. “Am 6 luni de când sunt însărcinată”

“Iubire, conexiune și magie pe care universul ni le-a trimis pentru a continua să celebrăm. La aniversarea de 13 ani îți mulțumesc pentru dragostea vieții mele.”, a scris actrița pe pagina personală de instagram. Are 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Îmbrăcați și pregătiți de plajă, cei doi îndrăgostiți s-au lăsat fotografiați pe nisip. Nu este pentru prima oară când sărbătoresc astfel, însă de această dată au decis ca totul să fie împreună cu copiii. Schimbul romantic de mesaje a marcat pauza pe care au lăsat-o pentru ca urmăritorii să îi felicite. Printre mesaje s-a aflat și cel al Gabriellei Catano, fiica cea mare a lui Jorge Salinas.

Jorge Salinas, invitatul special la absolvirea fiicei Valentina

Andreea Noli, mama tinerei, a publicat mai multe fotografii cu actorul și familia sa din cadrul ceremoniei. Aceasta a avut loc în vara anului 2024. Nu mai este niciun secret faptul că Jorge Salinas a încercat de ceva vreme o apropiere cu Valentina, fiica pe care o are cu Andrea Noli.

Citește și: Jorge Salinas apare în fotografii emoționante alături de prima fiică, Gabriella Cataño. Actorul are mai mulți copii cu femei diferite

Până în prezent nu apăruseră imagini cu cei doi în mediul online, însă părinții tinerei s-au dovedit invitații speciali de la absolvire. Pe pagina personală de instagram, Valentina Noli a împărtășit mai multe imagini cu fiica sa, arată hola.com. Andrea Noli, mama Valentinei, a fost cea care a publicat imaginile și a lăsat și un mesaj special din acest punct de vedere.

“Ce mândră sunt de tine, Valentina mea. Continuă să-ți îndeplinești visele, deschide-ți aripile și zboară cât mai sus, dragostea mea pentru că eu voi fi mereu aici.”, a scris mama sa. În cadrul acestei importante întâlniri, Jorge Salinas s-a aflat alături de soția sa, Elizabeth Alvarez și de gemenii Maxima și Leon. Jorge Salinas este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele.

În articolul

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez sărbătoresc 13 ani de căsnicie. Actorul a publicat un mesaj romantic în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2024. Taurii au probleme din cauza stresului. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Ștrudel cu dovleac și nuci. Desert de toamnă simplu și delicios
Catine
Plăcintă cu mere și foi subțiri de casă. Desert cu tradiție în bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Cum poți elimina excesul de apă prin masaj cu bambus. Ce efecte poate avea această tehnică asupra organismului
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Ce trebuie să știi despre anemia din al treilea trimestru de sarcină
MediCOOL
Sciatica: simptome, cauze, metode de tratament și complicații
HelloTaste
Conopidă murată. Rețetă simplă și ușoară
x