Se zvonește că Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas urmează să devină părinți încă o dată. “Am 6 luni de când sunt însărcinată”

Publicat pe 22.05.2024 la 14:59 Actualizat pe 22.05.2024 la 15:25

Ultimele zvonuri despre cuplul Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas vin să aducă la cunoștință faptul că cei doi vor deveni părinți încă o dată. Actrița a ținut să lămurească întreaga situație care s-a creat pe rețelele sociale.

actori pe covorul roșu

Se zvonește că Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas urmează să devină părinți încă o dată

Getty Images

Faimoasa Elizabeth Álvarez a fost surprinsă cu abdomenul umflat într-una dintre fotografiile realizate de jurnaliști. La scurtă vreme s-a zvonit că aceasta ar fi însărcinată încă o dată. Ce a declarat vedeta într-un interviu recent.

Se zvonește că Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas urmează să devină părinți încă o dată

Îndrăgostiții au realizat împreună câteva cadre pentru o reclamă celebră. Acolo se poate vedea foarte ușor cum Elizabeth Álvarez apare cu abdomenul umflat într-o rochie strâmtă. Speculațiile nu au întârziat să apare, astfel că cei mai mulți susțin că vedeta ar fi însărcinată încă o dată și un nou membru al familiei ar fi pe drum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o întâlnire recentă cu presa, a fost chiar actrița cea care a ținut să lămurească întreaga situație și să spună dacă într-adevăr va deveni mamă pentru a doua oară.

“Da, da sunt însărcinată cu adevărat, am șase luni de sarcină.”, a spus actrița în spirit de glumă. Se pare totuși că nu a fost nimic mai mult decât o joacă actoricească a ceea ce au reprodus îndrăgostiții în cazul reclamei promovate. Ulterior, a fost chiar Elizabeth Álvarez cea care a subliniat că nu este o temă care ar trebui discutată oricum și oriunde.

Citește și: Jorge Salinas spune că “n-o ajută” pe Elizabeth Álvarez în creșterea celor doi copii. “Fac ceea ce trebuie să fac”

“Nu știu de ce ne concentrăm să criticăm atât și să ne dăm cu părerea despre corpurile noastre. Mi se pare o lipsă de respect incredibilă.”, a indicat vedeta din Mexic în fața criticilor care susțin că a luat în greutate. De altfel, a punctat că se află într-un moment de împlinire pe plan personal.

“Tot ce pot să spun este că sunt foarte fericită la vârsta mea, am 46 de ani și sunt foarte mulțumită cu cine sunt, cu ce am, cum sunt, pentru că așa cum mă vedeți, așa sunt.”, a spus încă o dată. A lăsat să se înțeleagă foarte clar faptul că nu-și dorește mai mulți copii și se simte împlinit pentru ceea ce are din partea vieții.

Elizabeth Álvarez susține că ar fi iresponsabil să își dorească alți copii

Printre alte declarații, a punctat faptul că nu ar fi indicat să ceară din partea destinului mai mult decât a primit până la ora actuală.

“Nu doresc mai mulți copii, eu cu copiii mei sunt foarte fericită, adevărul acesta este. Să cer altceva de la viață ar fi o insultă. Nu vrem mai mulți copii, suntem foarte fericiți și mulțumiți și în plus, am 46 de ani, ar fi iresponsabil în aceste momente.”, a subliniat aceasta. Are 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de familie sau împreună cu partenerul său.

Citește și: Mesajul surprinzător pe care i l-a lăsat Jorge Salinas faimoasei Elizabeth Álvarez. Cum este căsnicia dintre cei doi în prezent

Recent s-a spus că ar avea probleme în relația cu Jorge Salinas, însă de fiecare dată cei doi au ieșit să dezmintă ceea ce s-a scris în presă despre ce trăiesc cu adevărat pe plan personal. Născută pe 30 august 1977 în Mexic, este căsătorit cu actorul Jorge Salinas încă din 2011 și împreună cei doi au doi copii.

În articolul

Se zvonește că Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas urmează să devină părinți încă o dată. “Am 6 luni de când sunt însărcinată”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 iunie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să gândească în afara cutiei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul de vis aflat la o oră de Bucureşti unde oamenii ştiu secretul tinereţii fără bătrâneţe. "Aurul lichid", elixirul unei vieţi lungi şi fără boală
a1.ro
Irinel Columbeanu și fiica lui, revedere emoționantă în aeroport. Irinuca s-a întors România pentru prima dată în 6 ani
HelloTaste.ro
Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei
Catine
8 lecții pe care oamenii le învață prea târziu în viață, potrivit psihologilor
useit.ro
De ce devine părul verde în piscină. De vină nu e clorul, susțin experții
as.ro
„Românul ăsta mare şi prost” Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
MediCOOL
Principalele cauze ale miopiei. De ce apare această afecțiune oculară
Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
DeParinti
5 aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra un telefon copilului
MediCOOL
Ce este o boală autoimună. Lista celor mai întâlnite
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x