Jorge Salinas spulberă zvonurile legate de presupusa infidelitate. Ce a declarat actorul

Publicat pe 26.01.2023 la 13:50 Actualizat pe 26.01.2023 la 14:11

Jorge Salinas spulberă zvonurile legate de presupusa infidelitate. Ce a declarat actorul, dar și femeia cu care se spune că ar fi înșelat-o pe Elizabeth Alvarez.

Jorge Salinas poartă o geacă neagră și stă lângă Elizabeth Alvarez

Jorge Salinas spulberă zvonurile legate de presupusa infidelitate

Getty Images

După o perioadă de polemici în ceea ce privește relația lui Jorge Salinas, actorul a ieșit să spună public ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. De asemenea, Anna Paula Guerrero, femeia cu care se spune că ar fi înșelat-o pe Elizabeth Alvarez a oferit declarații în acest sens.

Jorge Salinas spulberă zvonurile legate de presupusa infidelitate

Marele actor a dezmințit faptul că ar fi înșelat-o pe Elizabeth Alvarez cu nutriționista care l-a ajutat o bună perioadă de timp să-și mențină greutatea dorită. Jorge Salinas a finalizat speculații și a subliniat faptul că niciodată nu ar putea fi infidel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vreau să fie foarte clar, eu nu am avut și nici nu am vreo relație în afara căsniciei. Vă cer să opriți această temă mediatică pentru că nu va ajunge nicăieri. Eu am doar dragoste pentru familia mea, respect și dragoste pentru Elizabeth.”, a declarat Jorge Salinas, potrivit univision.com. La câteva ore distanță, doctorția cu care se presupune că ar fi avut o relație a reacționat față de ceea ce pacientul său a mărturisit.

Citește și: Jorge Salinas a fost surprins cu o altă femeie. Actorul este căsătorit și are doi copii cu Elizabeth Álvarez

În data de 20 ianuarie, Anna Paula Guerrero s-a arătat denumerită de faptul că Jorge Salinas nu a dezmințit zvonurile. Pe 25 ianuarie, acesta a vorbit pentru prima oară de situația respectivă.

“Mă mențin în aceeași linie și spun că nu am avut niciun alt timp de comunicare și nici nu avem în prezent. Totul este lămurit și sper ca în curând să apară imaginile care demonstrează acest lucru. Eu sunt liniștită pentru că știu că nu e ceva mai mult. Viața continuă, așa cum spune domnul Jorge Salinas, trebuie să trăim în prezent. Ceea ce ați văzut voi s-a întâmplat anul trecut și eu sunt chiar fericită cu munca mea.”, a subliniat. Cu toate acestea, în câteva interviuri anterioare, Anna Paula Guerrero a confirmat faptul că Jorge Salinas a sărutat-o.

“În momentul în care s-a realizat fotografiat a o clipă în care ne luam rămas bun într-un mod formal. Acel moment este din 15 decembrie, ne uram unul altuia sărbători fericire și nimic mai mult. Domnul Jorge Salinas își dorește să apară imaginile pentru ca îndoielile să se clarifice. Adevărul e că se vorbește mai mult decât ar trebui despre acest lucru.”, a mărturisit. Cei doi își doresc ca neclaritățile să fie aduse la lumină.

Ce spune Anna Paula Guerrero despre Jorge Salinas

De asemenea, Anna Paula Guerrero a negat intenția de a fi cerut fotografia apărută în presă: “Eu nu aveam idee ce se întâmplă și dacă știam nu m-aș fi prezentat în acel moment.”, a spus. Aceasta a declarat că nu a cunoscut-o niciodată pe Elizabeth Alvarez și nu a avut niciun contact cu aceasta până acum.

“Eu mereu am încercat să respect femeile ca ea. O admir ca actriță, în profesia ei. Am încercat să-l respect pe domnul Jorge Salinas tot timpul.”, a mai adăugat. Doctorița spune că această polemică a reușit să-i aducă mai mulți clienți.

“L-a început a reușit să mă deconcentreze și mai ales comentariile din societate, pe rețelele sociale erau foarte agresive. Multe persoane m-au căutat pentru că au văzut asta și am reușit astfel să-mi fac mai popular locul de muncă.”, a spus.

În articolul

Jorge Salinas spulberă zvonurile legate de presupusa infidelitate. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x