Jorge Salinas a fost surprins cu o altă femeie. Actorul este căsătorit și are doi copii cu Elizabeth Álvarez

Publicat pe 18.01.2023 la 12:50 Actualizat pe 18.01.2023 la 13:27

Jorge Salinas a fost surprins cu o altă femeie. Actorul este căsătorit și are doi copii cu Elizabeth Alvarez, însă niciodată nu a fost vorba despre infidelitate.

Jorge Salinas poartă o cămașă albă și un costum negru, iar Elizabeth Alvarez poartă o rochie cu flori, zâmbește și are părul prins

Jorge Salinas a fost surprins cu o altă femeie deși este căsătorit din 2011 cu Elizabeth Alvarez

Getty Images

Jorge Salinas este unul dintre cei mai controversați actori de telenovele. De-a lungul timpului a avut relații cu diferite femei, atât celebre, cât și necunoscute publicului larg. A fost căsătorit cu Fátima Boggio și cu toate acestea a avut o relație în afara căsniciei cu Andrea Noli cu care a avut și o fetiță.

Jorge Salinas a fost surprins cu o altă femeie, deși este căsătorit cu Elizabeth Alvarez

Se pare că infidelitățile în viața vedetelor ar fi un tren internațional. O serie de fotografii au scos la iveală faptul că Jorge Salinas ar fi înșelat-o pe Elizabeth Alvarez, mama copiilor săi, Maxima și Leon în vârstă de 7 ani. Difuzarea fotografiilor în mediul online a fost făcută de către Tvnotas pe pagina de Instagram, punând la îndoială cei 11 ani de căsnicie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“L-am surprins pe Jorge Salinas la ieșirea din Televisa cu o femeie. După ce au vorbit s-au sărutat. Am vorbit cu o persoană din producție și ne-a spus că deși căsnicia sa merge bine, are 1 an de când iese cu această fată.”, au informat jurnaliștii. Nu ar fi prima oară când actor ar fi infidel, dat fiind faptul că a avut o relație în afară căsniciei pe când era căsătorit cu Fatima Boggio.

Citește și: Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez au postat o fotografie de familie realizată de profesioniști. Cum întâmpină actorii sărbătorile de iarnă alături de cei doi copii

Femeia cu care Jorge Salinas ar înșela-o pe Elizabeth Alvarez este Anna Paula, nutriționista care l-a ajutat pe actor să slăbească. De altfel, aceasta este medic chirurg și cei doi se pare că s-au cunoscut încă din 2021, arată Infobae.com. Aceasta este cu 24 de ani mai mică decât el. Deși până în prezent actorul și soția sa nu au vorbit despre situația actuală de cuplu, aceștia au început noul an împreună, alături de copii.

“Un an fericit, soția mea, amanta, prietena și complicea. Sper ca Dumnezeu să ne ofere șansa să trăim cu cine iubim. Suntem norocoși că suntem în viață și mereu o să fim recunoscători.”, a scris Jorge Salinas ca răspuns la fotografia postată de Elizabeth Alvarez.

Cine sunt copiii lui Jorge Salinas și care sunt mamele lor

În afară celor doi gemeni din căsnicia cu Elizabeth Alvarez, actorul Jorge Salinas mai are alți patru copii. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, cu toate că viața sa personală a fost întotdeauna sub lumina reflectoarelor. Și-a început cariera în 1991, atunci când și-a făcut debutul în “Cadenas de armagura”, alături de Daniela Castro și Raul Araiza.

Citește și: Jorge Salinas își dorește să se reunească cu toți copiii. Ce are în plan actorul pentru viitorul familiei sale

În 2011 s-a căsătorit cu Elizabeth Alvarez și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Înainte de această relație a avut alte partenere și implicit are alți copii. Prima fiică o are din relația cu Adriana Catano și în prezent Gabriella are 26 de ani. În 1995 a devenit părinții gemenilor Jorge Emilio și Santiago Boggio, din căsătoria cu Fatima Boggio. Cei doi au divorțat în 2009.

Acum mai bine de 15 ani, Jorge Salinas a devenit din nou tătic în urma relației cu Andrea Noli. Valentina Noli a venit atunci pe lume. În prezent, Leon și Maxim, gemenii din căsnicia cu Elizabeth Alvarez, au împlinit 7 ani.

În articolul

Jorge Salinas a fost surprins cu o altă femeie. Actorul este căsătorit și are doi copii cu Elizabeth Álvarez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x