Juan Soler și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noua parteneră, Paulina Mercado. Actorul a împlinit 57 de ani

Publicat pe 26.01.2023 la 14:16 Actualizat pe 26.01.2023 la 14:39

Juan Soler și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noua parteneră, Paulina Mercado. Actorul a împlinit 57 de ani și a ținut să fie cu persoanele dragi.

Juan Soler poartă un tricou alb și un sacou deschis la culoare și zâmbește

Juan Soler și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noua parteneră, Paulina Mercado

Profimedia Images

Juan Soler a început noul an mai fericit ca oricând. Se află într-o relație cu colega sa, Paulina Mercado, aceștia formând un cuplu din decembrie 2022. Acum actorul și-a surprins fanii cu momente emoționante de la cea de-a 57-a zi de naștere.

Juan Soler și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noua parteneră, Paulina Mercado

La începutul lunii decembrie, Juan Soler a confirmat faptul că formează un cuplu cu Paulina Mercado, la scurtă vreme după ce au fost expuși de către o revistă de scandal. În acele momente au spus că relația lor se află în cadrul primilor pași și în ciuda faptului că s-au regăsit în multe momente comune nu au ținut să fie iubiți oficial. Prezentatoarea în vârstă de 50 de ani a declarat pe atunci că prietenia i-a apropiat în acest fel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu mai există surprize, ne știm perfect. Știu ce-i place, ce nu-i place, ce-l supără. Eu îi ofer sfaturi, el la fel, a fost o relație de prietenie frumoasă și cred că avem multe lucruri în comun.”, a declarat Paulina Mercado, potrivit univision.com. La scurtă vreme după aceste declarații, prezentatorii emisiunii Sale el sol au dezvăluit mai multe momente pe care le-au petrecut împreună, precum ziua de naștere a celebrului actor pe care au sărbătorit-o împreună.

Citește și: Actrița Maky Moguilevsky a refuzat categoric să vorbească din nou despre fostul ei Juan Soler

Pe 19 ianuarie, actor din Cuando me enammoro a împlinit vârsta de 57 de ani. Această nouă etapă vine i cu o relație de iubire diferită. Într-o ediție recentă a Sale el sol, Paulina Mercado a ținut să-i lase actorului un mesaj de felicitare.

“Astăzi îți celebrez viața pentru că altfel îți celebrez și umanitatea, forma de a fi, dragostea ta, felul de a fi tată, cum te dedici celor din jur, inteligența ta. Ești o ființă admirabilă și sunt fericită într-adevăr pentru că împart aceste momente cu tine.”, a spus. O zi mai târziu, Jorge Salinas a distribuit în mediul online o fotografie în care arată cadoul pe care l-a primit din partea Paulinei Mercado.

Cum a ținut să petreacă Jorge Salinas în mediul online

Jorge Salinas a ținut să-și sărbătorească ziua de naștere într-o manieră inedită. Pe 23 ianuarie a postat mai multe imagini pe internet, acolo unde a demonstrat că această ocazie specială nu putea fi trecută cu vederea de către partenera sa. Cei doi s-au bucurat de o cină romantică realizată de un chef privat, dar și câteva pahare de vin. Tortul nu a putut să lipsească, iar culorile predominante au fost alb și negru, format într-un stil bidimensional. În dreptul imaginilor, actorul a scris doar “momente unice”.

Citește și: Juan Soler și Paulina Mercado formează un cuplu. Cei doi lucrează împreună în cadrul unei emisiuni matinale

În secțiunea de comentarii, atât fani cât și celebrități s-au grăbit să-i fie alături cu mesaje. Cuvintele au venit atât pentru Jorge Salinas cât și pentru Paulina Mercado.

“Amândoi sunteți persoane bune, meritați să fiți fericiți”, “O pereche minunată”, „Vi se vede dragostea și fericirea în ochi”, „Îmi place de voi împreună, sunteți frumoși”, “Iubesc perechea asta”, „Împrăștiați lumină”, au scris aceștia. Au trecut 4 ani de când Juan Soler și Maky Moguilevsky s-au despărțit. După o profundă depresie, actorul a trecut mai departe și a ținut să-și ofere o nouă oportunitate în dragoste.

În articolul

Juan Soler și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noua parteneră, Paulina Mercado. Actorul a împlinit 57 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x