Julián Gil a suferit un accident rutier în Miami. Care este starea de sănătate a faimosului actor

Publicat pe 19.09.2024 la 11:20 Actualizat pe 19.09.2024 la 12:03

Actorul de telenovele a mai avut de trecut un test în viața personală. Recent a suferit un accident rutier, însă starea sa de sănătate este una bună.

actori pe platourile de filmare

Julián Gil a suferit un accident rutier în Miami

Getty Images

Actorul de telenovele în vârstă de 54 de ani este recunoscut pentru transparența de care dă dovadă atunci când vine vorba despre informațiile pe care le oferă fanilor. Nici de această dată nu a făcut excepție. Care a fost motivul pentru care și-a îngrijorat comunitatea din mediul online.

Julián Gil a suferit un accident rutier în Miami

După ce au început să circule vești despre accidentul rutier pe care l-a suferit, actorul a apărut într-un filmuleț pe pagina personală de instagram pentru a le arăta tuturor cum arată mașina sa în urma impactului. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 7 mii de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea arată cum s-a luptat pentru propria sa viață din cauza cancerului de piele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma accidentului, mai multe cunoștințe au venit să-l ajute pe actor, ba mai mult, au punctat că acesta se află în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, mașina a suferit daune în partea din față, arată hola.com.

Totul s-a întâmplat în timp ce Julián Gil se îndrepta către platourile de filmare ale emisiunii Sientese quien pueda. După o perioadă de timp în care nu a mai apărut în luminile reflectoarelor, actorul a revenit în atenția fanilor.

Citește și: Julián Gil nu pierde ocazia și îi trimite fiului său un nou mesaj. “Sper ca viața să ne aducă împreună în curând”

Conform spuselor sale, o altă mașină l-a acostat după ce acesta a oprit pentru a lăsa loc unui pieton să traverseze strada. La fața locului a ajuns colega sa Amara La Negra care l-a ajutat în fața situației dificile. Aceasta a avut o discuție cu actorul și în mediul online pentru a-i asigura pe internauți că totul este bine în ceea ce-l privește.

“Păi bine, voi vedeți cine a venit în apărarea mea. Aici o am pe cea care mă apără. Ești cea mai tare.”, a spus actorul. La rândul său, prezentatoarea și-a spus cuvântul.

“Nu, iubirea mea, eu am venit să-i iau apărarea lui Juli, cu Julian, nu.”, a spus în fața camerelor.

Care a fost rezultatul accidentului suferit de actorul Julián Gil

În imaginile publicate de actor se poate observa cum a rămas partea dreaptă a mașinii în urma accidentului, dar și faptul că acesta se află în afara oricărui pericol. În ciuda sperieturii, Julián Gil a dialogat cu șoferul autoturismului cu care s-a lovit. Se pare că acea persoană a fost responsabilă pentru accident, dat fiind faptul că a întors fără să se asigure.

Citește și: Julián Gil spune că fiul Matias în vârstă de 7 ani îi seamănă leit. Ce a declarat actorul într-o întâlnire recentă cu presa

“M-a lovit, dar ne-am împrietenit și suntem bine.”, a declarat actorul. Acesta a avut o relație cu Marjorie de Sousa, actriță care i-a dăruit și un copil. Cu toate acestea, nu l-a mai văzut pe Mathias de când acesta era doar un bebeluș.

Printre telenovelele recunosute în care a jucat până în prezent se numără Por amar sin ley în 2018, Valeria în 2009, El maleficio în 2023, Hasta el fin del mundo în 2014. După o perioadă de absență din luminile reflectoarelor, Julián Gil s-a întors în cadrul unei emisiuni TV. Printre filmele în care a jucat se numără și Isus din Nazaret care a avut premiera în 2019.

În articolul

Julián Gil a suferit un accident rutier în Miami. Care este starea de sănătate a faimosului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2024. Berbecii au parte de o resetare în zona relațiilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Descinderi în forţă la clanurile din Ţăndărei. Mascaţii au săltat zeci de indivizi care îşi dispută supremaţia în oraş
a1.ro
Zeul a fost roșu! Ce echipă a fost eliminată de la Asia Express în prima etapă din Malaezia
HelloTaste.ro
Gem de mere. Rețeta simplă a celui mai aromat gem
Catine
Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare
useit.ro
O cometă nemaivăzută din Epoca de Piatră vizitează iar Pământul în octombrie. Când poți admira fenomenul extrem de rar
as.ro
Soţia lui Cristi Tănase, imagini provocatoare în ziua în care a împlinit 30 de ani. Adina Maria şi „Dodel” sunt în plin divorţ
MediCOOL
Consumul de suplimente cu acizi grași Omega 3 ameliorează stările de nervozitate. Un studiu a analizat influența lor asupra nivelului de agresivitate
Spynews
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
DeParinti
Puncte albe pe gingia bebelușului. Ce sunt și care sunt cauzele nodulilor Bohn
MediCOOL
O treime din copiii de pe glob suferă de miopie. Ce spun studiile despre evoluția acestei afecțiuni oftalmologice
HelloTaste
Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat
x