Julián Gil nu pierde ocazia și îi trimite fiului său un nou mesaj. “Sper ca viața să ne aducă împreună în curând”

Publicat pe 12.06.2024 la 15:11 Actualizat pe 12.06.2024 la 15:40

Actorul a celebrat noua reușită a lui Matias printr-o serie de fotografii publicate în mediul online. Julian Gil nu a căutat să se reîntâlnească legal cu fiul său, la patru ani după ce a pierdut paternitatea.

actor zâmbește pe covorul roșu

Julián Gil nu pierde ocazia și îi trimite fiului său un nou mesaj

Getty Images

Julián Gil nu își pierde încrederea că se va reuni cu fiul său. La două luni de când a declarat că nu va căuta să-l vadă cu ajutorul legii, a preferat să lase acest lucru în mâna fostei sale partenere, Marjorie de Sousa. Pe contul personal de instagram, actorul din El Maleficio a sărbătorit noua reușită a fiului de 7 ani. Acum ceva timp, micuțul a obținut prima sa centură la karate.

Julián Gil nu pierde ocazia și îi trimite fiului său un nou mesaj

Nu este pentru prima oară când actorul recurge la o astfel de mișcare, asta pentru că nu și-a mai văzut fiul de ceva vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mati, ce fericit sunt să văd, chiar și de la distanță, fiecare reușită din viața ta. Felicitări, fiule. Mă bucură mult să te știu bine, fericit, sănătos și crescând plin de iubire.”, a scris actorul pe 11 mai în dreptul mai multor imagini de pe rețelele sociale. Inițial, acestea au fost publicate de Marjorie de Sousa. În ultima propoziție din cadrul mesajului, Julián Gil a mărturisit că își dorește să-l revadă pe fiul său, Matías.

Citește și: Julián Gil spune că fiul Matias în vârstă de 7 ani îi seamănă leit. Ce a declarat actorul într-o întâlnire recentă cu presa

“Sper ca viața să ne aducă împreună pentru ca să putem trăi totul de aproape și să ne bucurăm împreună de copilăria ta.”, a declarat actorul în vârstă de 53 de ani. Pe 7 octombrie 2020, actorul a pierdut bătălia legală în ceea ce privește creșterea fiului său. Un judecător din Mexic a decis ca Marjorie de Sousa să fie singura responsabilă de viitorul micuțului, în timp de Julian Gil să continuie plata pensiei alimentare. Aceasta constă în 20% din ceea ce câștigă actorul.

De asemenea, s-a aflat că Julian Gil și-ar putea vedea fiul doar atunci când Marjorie de Sousa ar decide acest lucru. De altfel, cei doi s-ar putea revedea doar atunci când micuțul ar împlini 18 ani.

Marjorie de Sousa celebrează reușita fiului Matías

Micuțul i-a oferit mamei sale încă un motiv pentru a fi fericită. Actrița a împărtășit cu fanii din mediul online motivele pertinente pentru care zâmbește mai mult ca oricând.

“Ce pot să cer mai mult dacă te am pe tine. În fiecare zi sunt mai mândră de tine, domnul meu soare. Disciplina, concentrat, iubitor, inteligent, prosper, cu inimă bună, briliant, prieten și un fiu excelent. Te iubesc.”, a scris aceasta. Textul a fost însoțit de imagini cu Matias reușind să obțină prima sa diplomă la karate, sport pe care îl practică de cev vreme.

Citește și: Julián Gil, declarații despre controversa în care a fost implicat cu soția sa, Marjorie de Sousa, fostă regină a frumuseții. Mărturisiri emoționante despre fiul său

Vedeta are 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde de cele mai multe ori publică imagini și filmulețe de pe platourile de filmare, din cadrul proiectelor profesionale în care se implică. De asemenea, nu uită să le fie alături fanilor și cu momente simple din viața personală. Marjorie de Sousa continuă să se implice în cele mai importante telenovele ale momentului. Pe lângă mamă, nu uită că este și femeie, astfel că paginile sale de socializare nu duc lipsă de momente în fața camerelor care îi încântă pe privitori și urmăritorii din afara țării sale.

În articolul

Julián Gil nu pierde ocazia și îi trimite fiului său un nou mesaj. “Sper ca viața să ne aducă împreună în curând”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 iunie 2024. Berbecii au nevoie de planuri în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Spumă de căpșuni cu albușuri. Un desert simplu și savuros, gata în 10 minute
Catine
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
MediCOOL
Efectele înotului asupra organismului. Ce beneficii aduce sănătății
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Semne ale deficienței de fosfor. Ce indică lipsa acestui mineral
HelloTaste
Pui cu roșii și măsline la cuptor. Rețetă pentru un prânz savuros
x