Kate del Castillo, apariție surprinzătoare pe coperta unei celebre reviste. Apariție fabuloasă la 49 de ani

Publicat pe 31.03.2022 la 16:24 Actualizat pe 31.03.2022 la 16:48

Kate del Castillo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, care au făcut furori în seriale de succes. Acesta arată incredibil la vârsta de 49 de ani și nu ezită să-și expună trupul impecabil. Acesta a surprins cu ultimul pictorial la care a participat și apariția sa pe coperta unei celebre reviste a surprins.

Kate del Castillo

Hepta

Kate del Castillo, la vârsta de 49 de ani, arată incredibil de bine și pare că timpul a stat în loc, însă după cum am putut vedea de-a lungul anilor la cele mai cunoscute vedete din telenovele, “secretul tinereții” nu este altul decât grija față de propriul trup.

Cum a apărut Kate del Castillo pe coperta unei celebre reviste

Acesta poartă o cămașă albă, cu un decolteu adânc, care îi descoperă formele voluptoase și trupul atent lucrat. Ea este una dintre femeile etalon ale serialelor turcești și încă face furori cu fiecare apariție.

Ea se bucură în prezent de ecoul succesului din trecut și a rămas întipărită în memoria publicului atât din România, cât și din afară drept o femei de succes, cu un talent uriaș, care a lăsat o amprentă uriașă în lumea cinematografiei.

Încă de la primele apariții ea s-a făcut remarcată datorită aparițiilor impecabile și a calităților sale de actriță. Cunoscută de când făcea furori în producția “La Mentira”, acesta și-a croit cu multă atenție drumul carierei, iar în prezent se poate mândri cu un succes colosal pe plan internațional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița este cunoscută drept o femeie extrem de seducătoare, impunându-se de-a lungul timpului ca fiind și o doamnă extrem de rafinată, care aduce cu sine un “quelque chose” indiferent de momentul și locul în care se află.

Citește și: Ce tatuaj ascunde sub haine Kate del Castillo, actrița din telenovela Muchachitas. Ipostaza în care s-a fotografiat a dezvăluit desenul de pe piele

Serial „Minciuna" („La mentira’) a avut premiera în 1998 în ţara de origine

Kate a avut o mare atracție în ochii publicului. Printre cuplurile din telenovele care au avut lipici pe micile ecrane se numără cel format din Guy Ecker şi Kate del Castillo, protagoniştii producţiei mexicane „Minciuna" („La mentira’), care a avut premiera în 1998 în ţara de origine.

Citește și: Kate del Castillo este alături de părinții ei. Eric del Castillo nu își dorește să se vaccineze împotriva COVID-19

Kate del Castillo, actriţa de origine mexicană (47 de ani), a jucat în telenovela Minciuna (La Mentira – 1998) care a fost în România pe Happy Channel.

În articolul

Kate del Castillo, apariție surprinzătoare pe coperta unei celebre reviste. Apariție fabuloasă la 49 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x