Kate del Castillo este criticată în mediul online de către sora sa, Verónica del Castillo. Jurnalista nu este de acord cu tatuajele actriței din “Bajo la misma piel”

Publicat pe 20.06.2023 la 14:41 Actualizat pe 20.06.2023 la 15:27

Kate del Castillo este o fană înrăită a tatuajelor, însă sora sa nu este de aceeași părere. Actrița din "La reina del sur" a fost aspura criticată de Verónica del Castillo pentru deciziile din viața personală.

Kate del Castillo poartă o bluză cu mâneci lungi și are părul desprins

Kate del Castillo este criticată în mediul online de către sora sa, Verónica del Castillo

Profimedia Images

Kate del Castillo, cunoscută ca actrița din “Teresa Mendoza” și “La reina del sur”, a fost întotdeauna o fană a tatuajelor. Cu toate acestea, acest gust pe care l-a probat pe propria piele nu este în asentimentul tuturor fanilor dar nici a membrilor din familie. Verónica del Castillo a ținut să-și transmită public neplăcerile în ceea ce privește alegerile surorii sale.

Kate del Castillo este criticată în mediul online de către sora sa, Verónica del Castillo

Mulți fani sunt de părere că sora sa are dreptate. La 50 de ani, actrița a fost sfătuită să nu cadă în capcana plăcerilor copilărești. Chiar Verónica del Castillo a transmis un mesaj în mediul online către celebra Kate del Castillo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dacă Dumnezeu ți-a oferit un corp frumos, fără nicio problemă, de ce l-ai murdări?”, a scris aceasta pe internet. În ciuda tuturor mesajelor primite, vedeta a decis să ignore aceste idei dar nu a ignorat cererea surorii sale de a-i afla motivele din spatele acțiunilor.

Citește și: Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie. Ce spune soția sa despre aventura pe care acesta a avut-o cu Lyn May

Kate del Castillo și-a declarat dragostea pentru această artă și o descrie ca un graffiti pe corp. Vede totul ca pe o formă de exprimare, însă are și limite atunci când vine vorba despre ideile pe care le-ar dori tatuate pe corp. Fiecare tatuaj reprezintă în opinia sa o decizie persoanlă care are o idee profundă la bază și care nu mai este realizat în altă parte. Primul său tatuaj a reprezentat simbolul Pi, fiind un simbol al eternității de pre vremea căsniciei cu Aaron Díaz.

După separare, vedeta l-a acoperit în totalitate. Printre tatuaje se numără cuvintele “dragoste” și “viață” pe mâna stângă, dar și o pană și o săgeată și cuvântul “libertate” scris cu litere arabe. Unul dintre cele mai proeminente tatuaje este un buchet de flori pe care l-a dorit chiar pe umărul stâng și care ajunge și pe spate. Îl arată tuturor ori de câte ori are ocazia și se mândrește.

Cum își apără Kate del Castillo dragostea pentru tatuaje

Contrar spuselor surorii sale, Kate del Castillo și-a asigurat sora că tatuajele nu i-au limitat cariera. Există momente în care trebuie să le acopere pentru anumite roluri, dar acest lucru nu o deranjează. Singurul lucru pe care l-a experimentat a fost timpul pe care l-a petrecut pentru menținerea lor sau chiar acoperirea în cazul unor proiecte care necesitau acest lucru.

Citește și: Kate del Castillo a fost maltratată de Luis García, fostul soț. Infernul prin care a trecut actrița a fost dezvăluit

De-a lungul vieții a petrecut momente importante în ceea ce privește tatuajele și nu există clipă în care să le regrete, arată marketresearchtelecast.com. În timpul promovării celui de-al treilea sezon “La reina del sur” și-a tatuaj un simbol care marchează finalul proiectului. Vede personajul “Teresa Mendoza” ca pe cineva pe care îl iubește, îl protejează și îl celebrează mereu. A fost căsătorită și cu Luis Garcia între 2001 și 2004 și de-a lungul timpului au apărut mai multe zvonuri în ceea ce privește viața sa personală. Părinții săi sunt Eric del Castillo și Kate Trillo del Castillo, fiind printre cele mai cunoscute vedete din Mexic. S-a născut pe 23 octombrie 1972 în Mexic și de-a lungul timpului a jucat în nenumărate producții de succes.

În articolul

Kate del Castillo este criticată în mediul online de către sora sa, Verónica del Castillo. Jurnalista nu este de acord cu tatuajele actriței din “Bajo la misma piel”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x