Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie. Ce spune soția sa despre aventura pe care acesta a avut-o cu Lyn May

Publicat pe 08.02.2023 la 12:21 Actualizat pe 08.02.2023 la 12:49

Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie. Ce spune soția sa despre aventura pe care acesta a avut-o cu Lyn May.

Eric del Castillo poartă un costum negru și o cămașă albă

Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie

Getty Images

Eric del Castillo este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele. Căsătorit cu Kate Trillo, a avut de-a lungul timpului relații cu diferite celebrități. Printre acestea se numără și Lyn May.

Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie

Kate Trillo, soția lui Eric del Castillo, a vorbit recent despre presupusa relație pe care actorul ar fi avut-o cu Lyn May în tinerețea sa. În luna mai a anului 2021, actorul și vedeta au participat în cadrul emisiunii Chisme no like și Lyn May a dat de înțeles faptul că a avut o relație cu acesta în tinerețe, pe vremea când cei doi erau singuri. Tatăl lui Kate del Castillo nu a negat vestea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O lună mai târziu, artista din Mexic a declarat în fața reporterilor de la El gordo y la flaca faptul că a fost “prima iubită” a lui Eric del Castillo.

“Ne-am iubit mult, acum suntem prieteni.”, a mărturisit. Pe 6 februarie 2023, actorul și soția sa au stat în fața jurnaliștilor și tema legată de relațiile amoroase nu a putut fi evitată.

“A trecut mult timp de atunci, dar voiam să vorbim despre acele comentarii pe care le-a făcut Lyn May, despre faptul că ar fi avut o legătură amoroasă cu domnul Eric.”, au transmis jurnaliștii. Mama faimoasei Kate del Castillo a rămas surprinsă la aflarea veștii.

Citește și: Un videoclip în care Eric del Castillo pare să nu-și recunoască pentru o clipă fiica, Kate, a generat controverse. Ce spune acesta celor care l-au acuzat că are demență

“Lyn May, ce tare! Cum? De ce nu mi-ai spus despre asta?”, a spus. Eric del Castillo a declarat că nu și-a dorit să nege comentariile din cavalerism.

“Nu am vrut să fac comentarii nerespectuoase în ceea ce o privește. Au trecut mai bine de 50 de ani. Lyn May este minunantă.”, a declarat Eric del Castillo. Dat fiind faptul că acesta nu i-a oferit detalii soției sale în ceea ce privește subiectul legat de relațiile amoroase, jurnaliștii au ținut să glumească.

Eric del Castillo, declarații legate de starea sa de sănătate

Are 88 de ani, însă continuă să-și prezinte cariera în același mod în care a făcut-o dintotdeauna. Actorul Eric del Castillo nu ezită să joace în telenovele, roluri care de-a lungul timpului l-au făcut adus în fața fanilor. În ceea ce privește starea sa de sănătate, s-a zvonit faptul că acesta ar avea demență. Ultimele declarații ale sale au lămurit problema.

Citește și: Eric del Castillo își continuă cariera profesională la 88 de ani. Ce a declarat marele actor în cel mai recent interviu

“Nu sunt nebun, doamne! Am spus multe lucruri de-a lungul timpului, am avut curaj. Abia am terminat de filmat o telenovelă extraordinară. Oamenii ăștia chiar îmi publică fotografia alături de un coșciug. Ce doresc? Sunt foarte norocos și dacă vor veni la mine acasă, vor vedea lucrul ăsta.”, a declarat Eric del Castillo, potrivit Morningexpress.in. Speculațiile legate de starea sa de sănătate au venit după ce Kate del Castillo a publicat un videoclip pe rețelele sociale. În timp ce mama sa părea că se bucură la vederea fiicei sale, tatăl acesteia nu a recunoscut-o.

“Uite ce se întâmplă atunci când Kate ne ia prin surprindere. Mă gândeam la alte lucruri și m-am gândit că este o verișoară de-a soției mele care îi seamănă.”, a spus actorul.

În articolul

Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie. Ce spune soția sa despre aventura pe care acesta a avut-o cu Lyn May

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x