Kate del Castillo suferă de vertigo, boala care a făcut-o să renunțe la activitățile fizice pentru o perioadă. Ce a precizat vedeta în mediul online

Publicat pe 02.02.2024 la 13:48 Actualizat pe 02.02.2024 la 14:17

Kate del Castillo își ține fanii la curent în legătură cu boala de care suferă. Este vorba despre vertigo, afecțiunea care o împiedică să facă exerciții fizice.

actrița poartă părul lung, desprins

Kate del Castillo în cadrul premierei filmului Bad Boys For Life

Getty Images

Ca de fiecare dată, actrița a ținut să apeleze la fanii din mediul online pentru a-i ține la curent cu starea de sănătate. Kate del Castillo suferă de vertigo, o boală care se datorează unei probleme la mandibulă. Vezi despre ce este vorba și cum a putut aceasta să controleze totul în urma acestei schimbări.

Kate del Castillo suferă de vertigo, boala care a făcut-o să renunțe la activitățile fizcie pentru o perioadă

După o perioadă în care a renunțat la exercițiile fizice pentru a-și proteja sănătatea, actrița de telenovele a revenit în mediul online pentru a-și ține fanii aproape de viața sa personală. Se pare că totul a pornit de la o problemă a mandibulei care s-a perpetuat într-una a auzului. Kate del Castillo s-a adresat internauților și a explicat întreaga situație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“După 6 săptămâni în care n-am făcut sport m-am întors și sunt foarte fericită. Acum pot să controlez vertigo. Mai continuă, dar nu atât de sver. Acum îmi continui viața normală. Sunt fericită, mă simt cu foarte multă energie și am înțeles că nu vine de la auz, ci de la mandibulă și trebuie să folosesc o proteză pentru ca mandibula mea să calce corect. Acum m-am întors și pot să mă antrenez.”, a detaliat vedeta în mediul online. Are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe.

Citește și: Kate del Castillo o va interpreta pe legendara Chavela Vargas. Ultimele detalii despre o nouă producție

După o perioadă de absență, aceasta a revenit pentru a vorbit despre ceea ce se întâmplă în viața sa personală. Și-a surprins fanii cu noi exerciții, antrenamente pentru picioare, brațe și abdomen. A completat filmulețul cu câteva cuvinte.

“M-am întors și mă antrenez în ritmul meu. Încă tremut un pic.”, a spus aceasta, arată laopinion.com. Boala de care suferă vedeta a devenit extrem de serioasă, astfel că aceasta fost nevoită să facă o pauză de pe platourile de filmare pentru a ști cu ce se confruntă.

Care este noul proiect profesional al faimoasei Kate del Castillo

Pe lângă problema de sănătate cu care se confruntă în prezent, actrița și-a anunțat fanii că va fi protagonista filmului despre viața cântăreței Chavela Vargas. Să o interpreteze pe aceasta înseamnă că va avea rolul vieții sale.

Citește și: Kate del Castillo ar putea fi însărcinată. Videoclipul care i-a pus pe fani în dificultate

“Este o onoare și o mare oportunitate să intru în pielea unei femei ca Chavela Vargas, un personaj plin de contradicții. Asta este ceea ce caut. Ca și actriță mă pasionează iubirea ei pentru Mexic, diferențele etapei din viața sa, tot ceea ce i s-a întâmplat de-a lungul timpului.”, a menționat vedeta.

Născută pe 23 octombrie 1972 în Mexic este fiica marelui actor de telenovele, Eric del Castillo. De-a lungul timpului a demonstrat că își merită locul în lumea filmului, fiind prezentă în cele mai importante producții. La cei 53 de ani, a fost căsătorit cu Aaron Diaz între 2009 și 2011 și Luis Garcia între 2001 și 2004. La vârsta de 19 ani s-a făcut cunoscută în telenovela Muchachitas. În mediul online publică fotografii alături de familie, acolo unde apar și părinții săi celebri.

În articolul

Kate del Castillo suferă de vertigo, boala care a făcut-o să renunțe la activitățile fizice pentru o perioadă. Ce a precizat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x