Kate del Castillo ar putea fi însărcinată. Videoclipul care i-a pus pe fani în dificultate

Publicat pe 07.01.2024 la 14:00 Actualizat pe 07.01.2024 la 12:36

Celebra actriță s-a afișat în fața fanilor într-un mod care i-a pus pe aceștia în dificultate. Cei mai mulți susțin că ar fi însărcinată.

Kate del Castillo poartă o bluză cu mâneci lungi și are părul desprins

Kate del Castillo ar putea fi însărcinată

Profimedia Images

În prezent, Kate del Castillo se află într-o relație cu Edgar Bahena, chiar dacă cei doi țin să se iubească departe de ochii celor curioși. Au cauzat încă de la început senzație în presă. Recent, actrița a trezit speculații legate de o posibilă sarcină.

Kate del Castillo ar putea fi însărcinată

În cele mai multe dintre interviuri, vedeta a negat că s-ar putea căsători cu toate că își iubește partenerul și se află într-un moment magic al vieții sale. Cu toate acestea, capitolul legate de sarcină și copii este încă deschis. Cel puțin, aceasta este iluzia fanilor din lumea întreagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei mai mulți s-au emoționat la unul dintre semnalele că vedeta lor preferată ar putea fi însărcinată. Un videoclip pe care aceasta l-a publicat pe pagina personală de Instagram i-a lăsat cu întrebări.

Kate del Castillo a publicat un videoclip în mediul online care i-a făcut pe internauți să-și pună anumite întrebări. În partea abdomenului, vedeta arată diferit, ceea ce ar fi cauzat ideea că este însărcinată. Reclama în care apare este mai degrabă un filmuleț promoțional pentru o băutură alcoolică.

Citește și: Kate del Castillo surprinde cu noi declarații despre partenerul său. Édgar Bahena este bărbatul care o face fericită

Kate del Castillo este însărcinată? Mulți au îndrăznit să spună că da. Cu toate acestea, alții au descris ca fiind o poziție mai puțin favorabilă pentru aceasta. Câțiva dintre internauți au glumit pe această temă spunând că “burtica” i-a apărut din cauza băuturii. La mai puțin de 24 de ore de la publicare, videoclipul a strâns peste 17 milioane de aprecieri.

Până acum, actrița nu a vorbit pe această temă, însă milioane de fani trăiesc cu iluzia că vedeta lor preferată ar putea deveni mămică pentru prima oară. Kate del Castillo s-a născut pe 23 octombrie 1972 și de-a lungul timpului a fost căsătorită de două ori. Între 2001 și 2004 cu Luisa Garcia și între 2009 și 2011 cu Aaron Diaz. De asemenea, a avut mai multe relații care au eșuat.

Ei sunt partenerii din viața faimoasei Kate del Castillo

Este una dintre cele mai de succes vedete, atât în Mexic cât și în străinătate. A avut mai multe relații în timp, însă cele mai multe dintre acestea au eșuat. Primul său partener a fost Ari Telch. Cei doi s-au cunoscut în 1992 și au încercat să fie împreună de două ori, însă rezultatul a fost același.

Citește și: Verónica del Castillo, fiica marelui actor Eric del Castillo, spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui său. S-a zvonit că ar avea demență

Kate del Castillo a fost căsătorită cu fostul fotbalist Luis Garcia între 2001 și 2004. În cartea pe care a publicat-o, aceasta a punctat faptul că a fost abuzată fizic și psihologic.

Cu toate că a declarat faptul că a pierdut foarte multe oportunități profesionale dată fiind căsnicia cu Luis Gabriel, Kate del Castillo a triumfat la Hollywood, acolo unde l-a cunoscut pe Demian Bichir. Au jucat împreună în American Visa în 2005. Au trăit ca și cuplu timp de doi ani, iar apoi totul s-a terminat fără alte detalii.

În 2006, reflectoarele s-au îndreptat din nou către Kate del Castillo, atunci când și-a anunțat relația cu Aaron Diaz. Cei doi s-au căsătorit în 2009, după ce flacăra s-a aprins în cadrul filmărilor pentru telenovela Amas de casa, atunci când actrița avea 32 de ani, iar el 24.

În articolul

Kate del Castillo ar putea fi însărcinată. Videoclipul care i-a pus pe fani în dificultate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x