Katherine Heigl este noua apariție din serialul „Suits”

Publicat pe 21.08.2020 la 12:52 Actualizat pe 21.08.2020 la 12:57

Katherine Heigl s-a născut pe 24 noiembrie 1978, în Washington, D.C., SUA.

Katherine Heigl s-a născut pe 24 noiembrie 1978, în Washington, D.C., SUA. Aceasta este o actriță și producătoare de film de origine americană, cunoscută pentru aparițiile sale din „Anatomia lui Grey”, „27 de rochii” și „Suits”.

Katherine provine dintr-o familie cu patru copii, ea fiind mezina familiei. Mama sa, Nancy, este un fost manager de personal, iar tatăl ei, Paul, lucrează în domeniul finanțelor. Familia sa s-a mutat din Virginia în Denver, ca mai apoi să se stabiliească definitiv în Connecticut, unde actrița și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei. Din nefericire în anul 1986 Katherine a suferit pierderea fratelui său mai mare, al căror organe au fost donate mai departe din dorința familiei de a salva alte vieți. Motiv pentru Heighl devine purtător de cuvânt pentru Donate Life America.

Cu toate că în prezent Kathe se identifică prin carierea de actriță și producător, primul contact cu lumina reflector l-a avut prin intermediul modelingului. A debutat mai tărziu pe micile ecrane în filmul „That night”. Însă, serialul „Anatomia lui Grey” a consacrat-o pe actriță. A fost pe coperta mai multor reviste mari de-a lungul timpului, precum Vanity Fair și Cosmopolitan. A fost nominalizată în nenumărate rânduri pentru „cea mai bună actriță”.

În ceea ce privește viața privată, aceasta s-a căsătorit cu Josh Kelley în 2007 și au o relație până-n prezent.

Despre serialul „Suits”

Acțiunea serialului este plasată în New York și urmărește povestea lui Mike Ross, un tânăr cu o minte genială, care renunțase la facultate și era pe fugă din cauza unei afaceri cu droguri nereușite. Mike îl întâlnește pe Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocați din New York, iar între cei doi se formează o legătură pe viață. Mike ajunge să lucreze cu Harvey, deși nu avea diplomă pentru a profesa, în timp ce Harvey ascunde secretul lui Mike față de toată lumea.

Nu rata serialul „Suits”, vineri, de la 20:00 la Happy Channel!

Citește și: Ducesa de Sussex, în rolul lui Rachel Zane, în serialul american „Suits”

Rick Hoffman, actorul din „Suits”, în rolul lui Louis Litt

În articolul

Katherine Heigl este noua apariție din serialul „Suits”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x