Kerem Bursin a fost declarat cel mai bun actor din statul Texas

Publicat pe 19.03.2018 la 10:51 Actualizat pe 19.03.2018 la 10:54

Lansat în Turcia în 2017, ”Inima Orașului” (”Heart of the City” / ”Bu Şehir Arkandan Gelecek”) este unul dintre cele mai noi seriale turcești ce este difuzat, în premieră în România, la Happy Channel.

Kerem Bürsin, actorul care îl interpretează pe Ali Smith în “Inima orașului”, serial turcesc difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel de luni până joi, de la 21.00, se poate mândri cu faptul că a cunoscut o mulțime de locuri încă din perioada copilăriei, când obișnuia să se mute des împreună cu familia sa. El și familia sa au locuit în șapte țări diferite! Studiile le-a făcut în Boston și în Texas, iar apoi s-a întors în Turcia.


Citește și: ”Kerem Bürsin a luat lecții de box pentru rolul din «Inima orașului»” și ”Iată din ce își câștiga pâinea Kerem Bursin, înainte să devină actor


Mi-am petrecut copilăria în diferite țări. Pe măsură ce crești, începi să-ți pui întrebări cu privire la rădăcinile tale, de unde vii și tot felul de întrebări de genul acesta. De-a lungul timpului petrecut în America, le-am spus oamenilor că sunt turc. Dar odată cu trecerea anilor, am început să mă gândesc la faptul că sunt turc, dar nu am trăit în Turcia și nu cunosc Turcia prea bine. Acesta a fost motivul pentru care mi-am dorit să revin în locul natal, înainte de a fi prea târziu..”, i-a povestit Kerem Bürsin lui Vlad Gherman, în cadrul unui interviu difuzat în exclusivitate la Happy Channel.

Cât a studiat în Texas, Kerem a făcut și primii pași în lumea artistică. Era elev la liceu. A jucat în numeroase piese de teatru în cadrul liceului, iar talentul său a fost recunoscut, astfel că înainte de terminarea studiilor, Kerem a fost numit ”cel mai bun actor al statului Texas”. După terminarea liceului, Kerem a sudiat la Universitatea din Boston, la Marketing și Comunicare, însă, în paralel, a urmat și cursuri de actorie.

În articolul

Kerem Bursin a fost declarat cel mai bun actor din statul Texas

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x