Kerem Bürsin a luat lecții de box pentru rolul din “Inima orașului”

Publicat pe 15.03.2018 la 14:26 Actualizat pe 15.03.2018 la 14:41

În “Inima orașului”, care poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 21.00, la Happy Channel, Kerem Bürsin joacă alături de Leyla Lydia Tugutlu, Osman Alkas, Gurkan Uygun.

Actorul Kerem Bürsin, pe care telespectatorii Happy Channel îl pot urmări de luni până joi, de la ora 21.00, în cel mai nou serial turcesc intrat în grila stației tv, mărturisește că a apelat la ajutorul unui boxer profesionist pentru rolul din “Inima orașului”. El s-a pregătit luni bune în ringul de box pentru a-i da viață personajului său – Ali Smith.

În vârstă de 30 de ani, Kerem Bürsin se află la a treia producție în care este protagonist. În “Inima orașului”, serialul pe care Happy Channel în difuzează în premieră și în exclusivitate de luni până joi, de la ora 21.00, actorul joacă rolul lui Ali Smith, un tânăr marcat de o tragedie din copilărie, când a asistat la moartea propriei mame. După ce trăiește ani buni ca marinar, el ajunge în Istanbul, iar acolo se înscrie la un campionat de box. Pentru a reuși să se descurce cât mai bine în această ipostază, Kerem a apelat la ajutorul unui specialist, antrenându-se vreme lungă până să înceapă filmările pentru “Inima orașului”.

“Am făcut ceva box. Am făcut antrenamente timp de șase luni, în America (Los Angeles), cu Tony Jeffries. Am învățat să boxez. Asta este partea plăcută a actoriei!”, a mărturisit Kerem Bürsin în cadrul unui interviu difuzat în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel.

În “Inima orașului”, care poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 21.00, la Happy Channel, Kerem Bürsin joacă alături de Leyla Lydia Tugutlu, Osman Alkas, Gurkan Uygun.

Actorul îi este recunoscător lui Jeffries pentru ajutorul oferit, mărturisind că pe lângă faptul că acesta este un bun antrenor, îi este și un bun prieten. Kerem a făcut echipă bună și cu actorii din distribuția serialului de la Happy Channel. “Echipa de actori este minunată. Toți sunt super! În ceea ce privește evoluția personajului meu, este palpitant faptul că este o poveste în care acesta se ridică din nimic.”, spune tânărul actor.

În articolul

Kerem Bürsin a luat lecții de box pentru rolul din “Inima orașului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x