Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un trup perfect în noua fotografie postată în mediul online. Absența actorului a fost motivată

Publicat pe 20.01.2023 la 13:06 Actualizat pe 20.01.2023 la 13:48

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un trup perfect în noua fotografie postată în mediul online. Absența actorului a fost motivată.

Kerem Bürsin poartă costum și își ține mâinile împreunate

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un trup perfect în noua fotografie postată în mediul online

Profimedia Images

Kerem Bürsin a reușit să se încadreze printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia odată cu serialul “Dragostea plutește în aer”. De-a lungul timpului a demonstrat că este perfect din punct de vedere al fizicului, atunci când a postat o imagine inedită în mediul online.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un trup perfect în noua fotografie postată în mediul online

Actorul din “Dragostea plutește în aer” a publicat pe pagina personală de Instagram o imagine din sala de sport, acolo unde apare fără tricou și cu un fes pe cap. Abdomenul său fără cusur a reușit fără doar și poate să îi impresioneze pe fanii din întreaga lume. Și-a scos cămașa și astfel toată lumea a văzut că trupul său este lucrat la maximum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Același joc, o zi diferită”, a scris în textul publicat pe pagina personală de Instagram. Actorul turc a lipsit o bună perioadă de timp din mediul online însă a revenit în forță, fără niciun fel de anunț în prealabil. Are 10 milioane de internauți care îl urmăresc pe rețelele sociale și peste 180 de fotografii postate până în prezent. Se află în lumina reflectoarelor din 2012, iar timp de 10 ani a reușit să obțină tot ce și-a propus. A format un cuplu cu actrița Hande Ercel, însă relația lor nu a rezistat trecerii timpului.

Citește și: Kerem Bürsin încheie anul cu imagini din noul proiect profesional. Actorul din “Dragostea plutește în aer” promite să revină în atenția publicului în 2023

Cât despre ceea ce se întâmplă în prezent în viața profesională a lui Kerem Bürsin putem vedea fără doar și poate pe pagina sa de socializare. Este vorba despre noul său proiect Bi'Tuhaf Hikaye.

“Va fi un rol diferit pentru acest proiect. Va reuși fără doar și poate să atragă atenția. Nu se știe încă momentul în care va ajunge pe micile ecrane.”, a spus. Se anunță multe surprize din partea sa și este determinat să rămână în atenția publicului o lungă perioadă de timp.

“Va fi un proiect digital, un film și un serial.”, a spus actorul. Cu acest mesaj, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” a subliniat faptul că-și va petrece noul an muncind.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” impresionează cu talentul său muzical

A reușit să se remarce pe micile ecrane cu talentul său de actor, însă cei mai mulți dintre fani au ajuns să-l urmărească și în mediul online. Acolo a publicat recent un videoclip în care apare cântând la ukulele. Nu este totuși singura ipostază în care Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a arătat pasiunea pentru muzică. La un moment dat a îmbrăcat o ținută country și s-a filmat în timp ce conducea mașina și interpreta o melodie specifică.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat o ținută bărbătească. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” petrece timp de calitate alături de sora sa

“Să intrăm în spiritul acela vechi și plăcut. Haideți să transformăm fiecare zi într-una bună și să ne reamintim să ne distrăm.”, a scris actorul din “Dragostea plutește în aer”. În timpul liber, actorul practică crossfit, o disciplină ce integrează mișcările din mai multe sporturi pentru a obține un trup de invidiat. Constă în a realiza diferite exerciții într-un timp dat. Nu este prima oară când actorul își lasă la vedere mușchii abdominali.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un trup perfect în noua fotografie postată în mediul online. Absența actorului a fost motivată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x