Kerem Bürsin formează un cuplu cu Melisa Tapan. Cine este femeia care l-a cucerit pe actorul din Dragostea plutește în aer

Publicat pe 22.10.2024 la 15:12 Actualizat pe 22.10.2024 la 15:36

Kerem Bürsin și Melisa Tapan formează cel mai nou cuplu din Turcia. Actorul din Dragostea plutește în aer a vorbit recent despre partenera sa.

actori pe platourile de filmare

Kerem Bürsin formează un cuplu cu Melisa Tapan

Profimedia Images

Kerem Bürsin este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat în producții de succes și s-a dedicat profesiei sale așa cum face și la momentul actual. Despre viața sa personală s-au scris prea puține lucruri, însă lucru cunoscut este că a format un cuplu cu colega de platou din Dragostea plutește în aer în 2020.

Kerem Bürsin formează un cuplu cu Melisa Tapan

Cu toate că relația cu Hande Erçel nu s-a finalizat așa cum și-au droit fanii, după lungi așteptări se pare că actorul iubește din nou. De data aceasta vorbim despre Melisa Tapan, nepoata omului de afaceri turc Sakıp Sabancı. Aceasta are 31 de ani și a studiat la universități prestigioase în lume cum ar fi Columbia Univeristy în 2020, anul absolvirii sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Relația celor doi este una nouă, asta pentru că formează un cuplu de aproximativ două luni, așa cum spun publicațiile din Turcia. Kerem Bürsin a menționat într-un interviu recent că “inima mea este plină...sunt foarte fericit, relația noastră a început bine”. Actorul se află în prezent pe platourile de filmare în cadrul unui nou proiect și se așteaptă să ofere în curând mai multe informații despre partenera sa.

Citește și: Kerem Bürsin își surprinde fanele cu o ipostază inedită pe coperta unei reviste celebre. Actorul își arată mușchii

Una dintre tinerele care reprezintă societatea de prestigiu din Turcia i-a cucerit inima actorului pentru moment. Cei doi au apărut îmbrățișați în cadrul unui eveniment, acolo unde ea a purtat o rochie roșie fără mâneci, iar el o cămașă albă și pantaloni închiși la culoare. Până în prezent, cei doi nu au oferit mai multe detalii despre relația lor.

Actorul continuă să se bucure de aprecierea fanilor în mediul online. Are peste 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe platourile de filmare.

Detalii despre Kerem Bürsin din Dragostea plutește în aer

Cunoscut pentru rolurile sale în cele mai apreciate producții din Turcia, Kerem Bürsin s-a bucurat de popularitate încă de la începuturile incursiunii sale în actorie. A studiat la instituții de prestigiu și a călătorit în lumea întreagă datorită locurilor de muncă pe care tatăl său a fost nevoit să le accepte.

Citește și: Kerem Bürsin s-a accidentat pe platourile de filmare ale noului proiect. Care este starea de sănătate actuală a faimosului din Turcia

Cu toate acestea, a ținut să se întoarcă în țara natală și să devină actor. Printre cele mai faimoase seriale în care a jucat până acum se află Dragostea plutește în aer din 2020, dar și Ya Cok Seversen în 2023.

Născut pe 4 iunie 1987, a dovedit că relația cu familia sa este una strânsă, chiar dacă locuiește departe de sora sa, Melis Bursin. A câștigat nenumărate premii pentru rolurile sale și a dovedit că merită întreaga expunere mediatică. Discret în ceea ce privește viața sa personală, a avut relații amoroase cu mai multe vedete de succes. Printre acestea se află și Serenay Sarıkaya cu care a declarat că a rămas prieten. Cei doi au vorbit despre această prietenie în mai multe interviuri pe care le-au oferit de-a lungul timpului.

În articolul

Kerem Bürsin formează un cuplu cu Melisa Tapan. Cine este femeia care l-a cucerit pe actorul din Dragostea plutește în aer

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 octombrie 2024. Balanțele își găsesc marea iubire. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde să îţi ţii economiile şi în ce să investeşti. Ai acces oricând la bani și te protejează împotriva inflației
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată
Catine
Zodia care își schimbă viața începând cu luna noiembrie 2024. Acest nativ are parte de multe reușite
useit.ro
Țara europeană care e invadată de șerpi de peste 2 metri. Reptilele se ascund în pereții caselor și sub poduri
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile: „Nu te plac, dar m-ai câştigat”
MediCOOL
Tratamentul hormonal în menopauză. Cum acționează în organism
Spynews
EXCLUSIV. Ibrahim, primele declarații despre filmulețele indecente cu Raluca Pastramă! Ce spune afaceristul despre faptul că Pepe a declarat că le are de la el
DeParinti
Copiii părinților permisivi vs. copiii părinților autoritari. Care sunt trăsăturile pe care le dezvoltă fiecare copil și prin ce se diferențiază
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă bei ulei de ricin. Beneficiile și riscurile pe care le poate avea
HelloTaste
Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu
x