Kerem Bürsin își surprinde fanele cu o ipostază inedită pe coperta unei reviste celebre. Actorul își arată mușchii

Publicat pe 25.07.2024 la 13:39 Actualizat pe 25.07.2024 la 14:32

Kerem Bürsin a publicat o fotografie în care apare la bustul gol pe propria pagină de socializare. Actorul își continuă traiectoria profesională.

actori in diferite ipostaze

Kerem Bürsin își surprinde fanele cu o ipostază inedită pe coperta unei reviste celebre

Getty Images

Filmul care îl readuce pe actor în fața fanilor alături de Devrim Ozkan se așteaptă a fi un succes internațional. "Mavi Mağara" este numele proiectului.

Kerem Bürsin își surprinde fanele cu o ipostază inedită pe coperta unei reviste celebre

2024 se pare că este fără doar și poate anul actorului din Dragostea plutește în aer. În prezent, acesta filmează pentru proiectul Son of a rich, ceea ce va ajunge pe plan internațional, așa cum speculează presa din Turcia. Este "Mavi Mağara" filmul care îl aduce alături de actrița Devrim Özkan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările deja au o concluzie și se așteaptă ca filmul să fie oferit fanilor la sfârșitul anului. Urmează să apară atât în Brazilia cât și în Turcia. "Mavi Mağara" promite să fie un real succes. Regizat de Altan Donmez, unul dintre regizorii proiectului Dragostea plutește în aer, acest film are așteptări uriașe.

În ceea ce privește seria menționată mai sus, aceasta l-a catapultat pe Kerem Bürsin către culmile succesului. Povestea arată frumusețile Turciei, punându-se accent pe ceea ce este natural. În acest proiect, Kerem Bursin va fi alături de Devrim Ozkan, o tânără talentată actriță în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Confesiunea surprinzătoare a lui Kerem Bürsin despre fosta parteneră, Serenay Sarıkaya: “O iubesc”

Este cunoscută pentru rolurile sale din Vuslat în 2019, dar și Ramo în 2020. De asemenea, a mai jucat roluri secundare în “My Life Is You” și “Rüya”. Pasionată de animale și fotografie, Devrim are mai mult de 900 de mii de urmăritori pe pagina personală de instagram. Cu toate că este pentru prima oară când joacă alături de Kerem Bursin, chimia dintre ei se așteaptă să fie una explozivă.

Mesajele transmise anticipat pentru filmul “Mavi Mağara” sunt foarte multe, cu multe predicții care ar putea fi adevărate. De asemenea, se așteaptă a fi primul film cu o producție de excepție, arată segre.com.

Kerem Bürsin este comparat cu Can Yaman de fanii din mediul online

Îndrăgitul actor a publicat mai multe poze în care apare la bustul gol și a reușit să impresioneze fanele din mediul online. Multe l-au comparat cu Can Yaman, actorul turc ce în prezent locuiește în Italia.

Kerem Bürsin are peste 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

“Avertizare! Există riscul să vă îndrăgostiți. E aproape imposibil să nu te îndrăgostești de Kerem Bursin. Este conștient că trebuie să arate cine este el, nu doar faima care îl înconjoară.”, se arată în descrierea revistei. Pe lângă faptul că este un actor de succes, faimosul demonstrează că la fel de bine poate fi și model. A început să joace în seriale în anul 2013 odată cu proiectul "Güneşı Beklerken".

A format un cuplu cu colega de platou din Dragostea plutește în aer. Este vorba despre Hande Ercel și împreună au format fără doar și poate unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul acela. Stilul său unic le-a încântat pe fanele din toată lumea, chiar dacă în prezent este singur și nu deține obligații personale în acest sens.

În articolul

Kerem Bürsin își surprinde fanele cu o ipostază inedită pe coperta unei reviste celebre. Actorul își arată mușchii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x