Kerem Bürsin poartă ochelari de vedere. Cum arată actorul din “Dragostea plutește în aer” într-o nouă ipostază

Publicat pe 05.08.2023 la 18:26 Actualizat pe 05.08.2023 la 18:10

Kerem Bürsin poartă ochelari de vedere. Cum arată actorul din “Dragostea plutește în aer” într-o nouă ipostază.

Kerem Bürsin poartă un tricou cu guler închis la culoare

Kerem Bürsin din "Dragostea plutește în aer" s-a lăsat fotografiat purtând ochelari de soare

Happy Channel

După cutremurele de 7.7 și 7.7 magnitudine care au avut loc în Turcia, vedetele s-au mobilizat și au ținut să dea o mână de ajutor victimelor avectate. Printre acestea s-a numărat și Kerem Bürsin, actorul din “Dragostea plutește în aer” care s-a grăbit să lanseze un mesaj pe pagina personală de socializare. Recent, actorul s-a fotografiat într-o ipostază cu totul nouă.

Kerem Bürsin poartă ochelari de vedere

Protagonistul din “Dragostea plutește în aer” a menționat faptul că victimele afectate de cutremure au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține, indiferent de sursa acestuia.

Citește și: Kerem Bürsin și-a oprit proiectele profesionale din cauza unei probleme de sănătate. Despre ce este vorba

“Avem nevoie de ajutor. Le mulțumesc tuturor națiunilor și tuturor care ne-au ajutat, dar încă avem nevoie. Fiecare donație contează. Vă rog, transmiteți acest mesaj mai departe tuturor celor de lângă voi.”, a spus Kerem Bürsin pe pagina sa de Instagram. Cu peste 11 milioane de fani pe pagina personală, a postat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe. Recent, acesta a sărbătorit alături de cei de la HeForShe cea de-a 8-a aniversare. Este o mișcare de egalitate ce are loc atât pe plan global cât și local, în Turcia.

Pentru a celebra aceasta aniversare, actor și activistul Kerem Bürsin s-a alăturat tinerilor activiști ce au venit împreună pentru a vorbi despre drepturile de egalitate și rana provocată masculinității. Întâlnirea a avut ca scop strângerea laolaltă a mai multor tineri pentru a putea discuta despre egalitățile de șanse.

“Sunt foarte bucuros că pot fi alături de tineri prieteni și că putem lucra împreună pentru a obține egalitatea de șanse. Să le ascult provocările și ideile și să putem depăși anumite obstacole mă face să cred că totul e posibil și că putem face toate aceste lucruri împreună.” Într-un raport realizat de UN Women, se arată faptul că vom obține egalitatea de șanse în aproximativ 300 de ani.

Kerem Bürsin îi ia apărarea fostei sale partenere, Hande Erçel

Hande Erçel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia cu o armată întreagă de fani pe urmele sale. Acest lucru semnifică faptul că de cele mai multe ori are parte și de comentarii negative din partea internauților. Astfel, Kerem Bürsin a venit la scurtă vreme în apărarea fostei sale partenere.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a dezvăluit o parte din antrenamentul de forță. Cum reușește să se mențină în formă

“Cred că oricine, chiar dacă e fan sau nu, nu ar trebui să scrie comentarii de ură în fața femeilor, inclusiv pentru Hande. Este un comportament pe care nu îl agreez și nu îl suport. Când văd asta, le transmit să se oprească, nu avem nevoie de ură în această lume.”, a subliniat actorul din “Dragostea plutește în aer”.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului în 2020 și de atunci au decis să-și ducă dragostea mai departe. Și-au confirmat relația în aprilie 2021 în timp ce se aflau într-o vacanță în Maldive. Drumurile lor s-au separat în cele din urmă, Hande Erçel eliminând orice urmă a fostului său partener din mediul online. Cu toate acestea, foștii parteneri s-au revăzut recent, fanii sperând astfel că totul se va relua între cei doi.

În articolul

Kerem Bürsin poartă ochelari de vedere. Cum arată actorul din “Dragostea plutește în aer” într-o nouă ipostază

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x