Kerem Bürsin și-a oprit proiectele profesionale din cauza unei probleme de sănătate. Despre ce este vorba

Publicat pe 14.03.2023 la 14:53 Actualizat pe 14.03.2023 la 15:28

Kerem Bürsin și-a oprit proiectele profesionale din cauza unei probleme de sănătate. Despre ce este vorba și când va reveni actorul pe platourile de filmare.

Kerem Bürsin poartă un sacou negru și își ține telefon la ureche

Kerem Bürsin și-a oprit proiectele profesionale din cauza unei probleme de sănătate

Happy Channel

Kerem Bürsin se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Fanii s-au arătat preocupați de absența din mediul online, dar și din cadrul proiectelor profesionale în care s-a implicat nu de mult. Se numără printre cei care au reușit să se facă apreciați la nivel mondial.

Kerem Bürsin și-a oprit proiectele profesionale din cauza unei probleme de sănătate

Fostul partener al actriței Hande Erçel a reușit să câștige dragostea multor fani din lumea întreagă, în special datorită rolului de protagonist din serialul “Dragostea plutește în aer”. În Spania, s-a arătat dornic să înceapă noi proiecte profesionale și a mărturisit că i-ar plăcea să locuiască la Madrid. Așa cum îl descriu cei de la reportajes.com, Kerem Bürsin este o cutie cu surprize și arată acest lucru pe pagina personală de Instagram, acolo unde în repetate rânduri publică imagini din afara platourilor de filmare. Printre actorie și alte discipline la care excelează, actorul turc demonstrează că fizicul de invidiat pentru care este apreciată nu se menține atât de ușor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, a suferit dureri în repetate rânduri și a fost nevoit să realizeze vizite medicale periodice. Totul a început cu ani în urmă, atunci când o leziune provocată la coloană l-a oprit din a practica sporturile dorite.

Citește și: Hande Erçel, emoționată de gestul unor copii. Prin ce a trecut recent vedeta și ce a făcut-o să-și schimbe părerea asupra vieții

“A fost nevoie de intervenție chirurgicală pentru problemele herniei de disc.”, a mărturisit protagonistul din “Dragostea plutește în aer”. Totul a decurs conform planului, iar operația a fost un succes. A avut restricții în ceea ce privește rutina de exerciții pe care o avea deja construită. Pe plan personal, Kerem Bursin și Hande Ercel au avut o relație de iubire care s-a consumat mai repede decât și-ar fi droit fanii. Îndrăgostiții s-au despărțit la începutul anului 2022, însă a existat întotdeauna speranța de a fi din nou împreună. Acum totul pare de domeniul trecutului, asta pentru că actrița formează un cuplu cu Hakan Sabanci.

Kerem Bürsin, mesaj indirect pe rețelele sociale din partea surorii sale

Melis Bürsin, sora celebrului actor, a ținut să-și binedispună fratele în convalescență. După operația suferită, Kerem Bürsin a fost nevoit să petreacă mai multe zile pentru a se reface. A privit decernarea premiilor Oscar, acolo unde au participat cele mai cunoscute vedete din lume. Printre acestea s-a numărat și Pedro Pascal, cel care a surprins audiența atunci când și-a adus propria soră pe covorul roșu.

Citește și: Hande Erçel și Burak Deniz realizează acte de caritate înainte de a filma pentru serialul „İki Yabancı”. Cu ce se implică actorii în ajutorarea victimelor afectate de cutremure

„Kerem Bürsin, mă aștept la asta”, i-a transmis Melis Bürsin. Kerem Bürsin va reveni pe platourile de filmare ale seriei “An unusual story” odată ce va primi aprobarea doctorilor. Are peste 11 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 100 de fotografii și filmulețe. S-a alături și el celebrităților care au donat pentru victimele afectate de cutremurele din Turcia.

“Vă mulțumesc”, “Mă simt mult mai bine”, „Totul este bine”, le-a mulțumit actorul fanilor. Fanii s-au arătat nerăbdători ca actorul să posteze în continuare imagini motivante din sala de sport.

“Te iubim, ne este foarte dor de tine, te susținem, o să fim alături de tine întotdeauna.”, i-au transmis aceștia.

În articolul

Kerem Bürsin și-a oprit proiectele profesionale din cauza unei probleme de sănătate. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x