Kerem Bürsin și Álvaro Morte din “La casa de papel” au fost fotografiați în cadrul unei întâlniri de afaceri. Despre ce este vorba

Publicat pe 26.10.2022 la 18:18 Actualizat pe 26.10.2022 la 09:06

Kerem Bürsin continuă să-și surprindă fanii, de data aceasta alături de Álvaro Morte din “La casa de papel”. Cei doi au fost fotografiați împreună în cadrul unei întâlniri de afaceri alături de alte nume cunoscute din industrie.

Kerem Bürsin poartă un tricou gri, ochelarii atașați la tricou și o bască de aceeași culoare, iar Álvaro Morte poartă un tricou albastru și un sacou închis la culoare

Kerem Bürsin și Álvaro Morte din “La casa de papel”

Profimedia Images

Kerem Bürsin continuă să-și uimească fanii cu aparițiile sale tot mai dese în Spania. Actorul din “Dragostea plutește în aer” plănuiește noi proiecte profesionale alături de actori de renume. După întâlnirile avute cu Antonio Banderas, acum a venit rândul lui Álvaro Morte din “La casa de papel” să fie lângă unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia pentru o discuție extrem de productivă.

Kerem Bürsin și Álvaro Morte din “La casa de papel” au fost fotografiați în cadrul unei întâlniri de afaceri

Oportunitățile profesionale în cazul lui Kerem Bürsin continuă să apară, asta după ce actorul a făcut furori în Spania odată cu întâlnirea pe care a avut-o cu Antonio Banderas. Recent, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” s-a aflat la aceeași masă cu Álvaro Morte din “La casa de papel”, una dintre cele mai urmărite seriale de-a lungul tuturor timpurilor.

Cei doi au discutat afaceri, iar Kerem Bürsin a vorbit cu lejeritate despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele ușilor închise. Fanii continuă să-l aclame pe îndrăgitul actor, asta după ce rolul său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să uimească cu adevărat. Acum rămâne doar ca vedeta din Turcia să învețe cu adevărat limba spaniolă pentru a putea lua parte la noi colaborări cu vedetele internaționale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este cunoscut deja faptul că vedeta din Turcia a vizitat deja Spania de tot mai multe ori în anul 2022, iar acest lucru i-a deschis nenumărate uși.

Citește și: Cine este Derya Oğuz Ertün din serialul “Moștenirea”. Detalii despre îndrăgitul actor

“Despre serialul nostru se vorbește mult în Spania, l-au urmărit. De aceea, mulțumită acestui lucru, se pare că voi avea mai multe oportunități profesionale în ambele țări. Există aceste oferte pentru oameni care vor să muncească. Astfel îmi pot reprezenta țara într-un mod cu totul diferit.”, a declarat Kerem Bürsin, conform Seriesturkish.com. Cu toate acestea, vedeta va fi nevoită să stăpânească cu adevărat limba vorbită în țara lui Antonio Banderas.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, noi oportunități în Spania

Deși nu a oferit toate detaliile legate de noile proiecte din Spania, Kerem Bürsin a făcut câteva declarații pentru a-și ține fanii în suspans o perioadă mai lungă de timp.

“Există o oportunitate pentru film în curând. De aceea învăț spaniola gradual. Preocuparea mea este să fie un actor de origine turcă aici. Este foarte important pentru mine să-mi reprezint țara în acest fel. Este o reflecție a frumuseții. “, a spus actorul din “Dragostea plutește în aer. De asemenea, actorul a mărturisit că a rămas impresionat de căldura cu care oamenii l-au primit în Spania, asta după ce nenumăratele sale vizite nu au rămas fără răspuns.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan și-a impresionat fanii cu o nouă apariție în mediul online. Cum arată celebrul actor

Fiind difuzat în peste 85 de țări, serialul “Dragostea plutește în aer” este unul dintre cele mai urmărite producții de acest gen din Turcia în toată America Latină. A reușit să ajungă în top 10 cele mai îndrăgite seriale și continuă să aibă la fel de mult succes și în mediul online, pe paginile oficiale. De asemenea, s-au creat nenumărate fun cluburi pe care le administrează internauții din diferite orașe ale lumii.

În articolul

Kerem Bürsin și Álvaro Morte din “La casa de papel” au fost fotografiați în cadrul unei întâlniri de afaceri. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x