Halil İbrahim Ceyhan și-a impresionat fanii cu o nouă apariție în mediul online. Cum arată celebrul actor

Publicat pe 19.06.2022 la 15:00 Actualizat pe 17.06.2022 la 15:33

Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie în mediul online și i-a impresionat din nou pe fani. Cum arată celebrul actor în cea mai recentă ipostază.

Halil Ibrahim Ceyhan o maletă închisă la culoare și un sacou maro

Halil Ibrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Deși se numără printre cei mai discreți actori din Turcia, Halil İbrahim Ceyhan continuă să fie la fel de iubit de fanii din întreaga lume. Grație rolului pe care îl interpretează cu măestrie în serialul “Moștenirea”, actorul reușește să se mențină pe primele locuri în topul preferințelor telespectatorilor.

Recent, acesta a postat o nouă fotografie în mediul online, locul în care își dezvăluie rareori părți din viața personală. Cu toate acestea, cele mai multe ipostaze îl înfățișează pe platourile de filmare.

Halil İbrahim Ceyhan și-a impresionat fanii cu o nouă apariție în mediul online

În cele mai multe dintre imaginile postate pe pagina personală de socializare, Halil İbrahim Ceyhan apare pe platourile de filmare, acolo unde își continuă proiectul pe care l-a început acum ceva vreme, serialul “Moștenirea”. Alături de Sıla Türkoğlu formează unul dintre cele mai interesante cupluri pe micile ecrane, însă în realitate sunt doar prieteni buni și colegi de platou. De altfel, în ciuda speculațiile cei doi au mărturisit întotdeauna că sentimentele lor sunt atât de bine transpuse în cadrul serialului că toate povestea pare adevărată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atunci când nu le arată internauților momentele inedite surprinde în cadrul serialului, Halil İbrahim Ceyhan îndrăznește să își dezvăluie și clipele petrecute în vacanțe, acolo unde petrece momente inedite alături de cei dragi. Așa este și cazul unei fotografii urcate de actor în contul personal de Instagram, acolo unde a fost surprins pe pârtie, la ski. Deși toată lumea îl cunoaște pe celebrul actor îmbrăcat la costum, având mereu ținute elegante și o figură serioasă, iată că de data aceasta a fost văzut zâmbind și purtând haine speciale sportului de iarnă.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat un top care îi lasă abdomenul la vedere și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată

Cu pantaloni roșii de ski, hanorac alb, mănuși de zăpadă și fes, așa apare Halil Ibrahim Ceyhan pe internet. Ochelarii de soare sunt accesoriul care întregesc ținuta bărbatului. Postarea are nu mai puțin de 44 de mii de aprecieri și peste 300 de comentarii. La fel s-a întâmplat și de această dată, când actorul din “Moștenirea” a primit peste 6 mii de comentarii și peste 100 de mii de aprecieri.

Viața și cariera lui Halil İbrahim Ceyhan

Halil Ibrahim Ceyhan s-a născut în 1986 în Istanbul. În 2007, a primit premiul pentru “Cel mai promițător model masculin” în cadrul cometiției Cel mai bun model al Turciei. Ulterior, acesta și-a început cariera muzicală și a scos primul său single “Kaybettim”. Actorul a declarat într-un interviu acordat unei televiziuni din Turcia că viața nu a fost tocmai ușoară pentru el, în ciuda succesului de care se bucură la momentul actual.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

De asemenea, acesta a subliniat că ideile artistice l-au cerit încă de când era un copil. Halil Ibrahim Ceyhan obișnuia să asculte melodiile artiștilor în vogă pe atunci și le schimba versurile, astfel încât să fie pe placul lui. De asemenea, acesta se uita la filme celebre și interpeta rolurile ce îl atrăgeau în mod deosebit la vremea respectivă.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan, despre rolul lui Yaman din “Moștenirea”. Care sunt asemănările și deosebirile între actor și celebrul personaj

Deși este o persoană publică și are peste 400 de mii de urmăritori pe pagina personală de Instagram, fanii îl cunosc ca fiind o persoană discretă, astfel că nimeni nu știe cu exactitate dacă Halil Ibrahim Ceyhan are iubită sau este singur la momentul actual.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan și-a impresionat fanii cu o nouă apariție în mediul online. Cum arată celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x