Kerem Bürsin și-a sărbătorit ziua de naștere. Fanii din Mexic i-au pregătit o surpriză de proporții

Publicat pe 06.06.2023 la 07:56 Actualizat pe 06.06.2023 la 11:58

Kerem Bürsin și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit. Actorul a primit nenumărate mesaje din partea fanilor, însă surpriza de proporții a venit chiar din Mexic.

Kerem Bürsin poartă costum și își ține mâinile împreunate

Kerem Bürsin și-a sărbătorit ziua de naștere

Profimedia Images

Kerem Bürsin și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul special. A primit mesaje din partea celor dragi pe rețelele sociale și a fost surprins de fani. Actorul din Dragostea plutește în aer revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional.

Kerem Bürsin și-a sărbătorit ziua de naștere

Gün Işığım este noul proiect profesional ce îl va aduce încă o dată pe faimosul actor în fața telespectatorilor. Și-a sărbătorit ziua de naștere pe data de 4 iunie și a primit nenumărate felicitări din partea celor care îl îndrăgesc. Mii de mesaje au ajuns pe profilul său personal de instagram, dar și pe Twitter, acolo unde Kerem Bürsin obișnuiește să comunice cu toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii din Mexic i-au urat La mulți ani într-un mod cu totul inedit. Aceștia au lansat mai multe afișe cu profilul actorului pentru a celebra cea de-a 36-a sa zi de naștere. Printre celebrități, s-a numărat și Antonio Banderas cel care a ținut să-i transmită câteva cuvinte.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat un pulover oversized și s-a lăsat fotografiată în propria casă. Cizmele lungi până la genunchi au fost piesa de rezistență

Are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente vin atât din viața personală, cât și dintr-o campanie a cărui imagine este de ceva vreme, Under Armour. A câștigat o popularitate cum nu se aștepta grație serialului Dragostea plutește în aer Sen Çal Kapimi (You Knock On My Door) alături de actrița Hande Erçel, cea care i-a și fost parteneră în viața reală.

Cu toate că s-a născut în Istanbul, acesta a locuit alături de familie în diferite părți ale lumii. Indonezia, Scoția sau SUA sunt doar câteva dintre locațiile pe care Kerem Bürsin le-a bifat. În 1999, la vârsta de 12 ani s-a relocat în Texas, acolo unde a studiat în cadrul Emerson College, Boston. Debutul lui într-un film a fost în anul 2006.

Primele apariții ale lui Kerem Bürsin pe micile ecrane

A jucat pentru prima oară în filmul Thursday, cu Matt McGorry și Eric Tollar în rolurile principale. Acesta spune povestea unul tânăr asasin ce își dorește să revină la o viață normală, cu toate că mai are o ultimă misiune de îndeplinit. A urmat proiectul “Așteptând soarele” ( Günesi Beklerken - Waiting for the Sun ) între 2013 și 2014, dar și “Chestiune de onoare” ( Șeref Meselesi – Matter of respect ) între 2014 și 2015.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” și-a dezvăluit o parte din antrenamentul de forță. Cum reușește să se mențină în formă

A câștigat premiul Seoul International Best Actor Award pentru participarea sa extraordinară în producții de succes. Averea sa ajunge la ordinul milioanelor de dolari, așa cum arată un raport din anul 2020.

Stilul său este inconfundabil. Fie că îl vedem pe covorul roșu sau într-o simplă fotografie publicată pe pagina personală de Instagram, Kerem Bürsin reușește să atragă privirile într-o clipă. Are un stil unic, câștigându-și astfel o întreagă armată de fani. De-a lungul timpului a fost imaginea mai multor branduri, printre care Lipton, Nike, Nescafé. A avut relații amoroase cu mai multe colege de platou, însă niciuna nu s-a concretizat. În prezent, acesta este un burlac râvnit de fanele din lumea întreagă.

În articolul

Kerem Bürsin și-a sărbătorit ziua de naștere. Fanii din Mexic i-au pregătit o surpriză de proporții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x