Kuno Becker a devenit tătic pentru prima oară. Anahí și Ana Layevksa i-au trimis mesaje în mediul online

Publicat pe 24.04.2024 la 09:46 Actualizat pe 24.04.2024 la 10:15

Actorul a debutat ca tătic la vârsta de 46 de ani. Fostele sale colege din telenovela Primer amor...a mil por hora au fost primele care i-au lăsat mesaje pentru această nouă etapă a vieții.

actori pe platourile de filmare

Kuno Becker a devenit tătic pentru prima oară

Profimedia Images

În dimineața zilei de 23 aprilie, Kuno Becker a împărtășit cu toți fanii din mediul online vestea că a devenit tătic de fetiță. A publicat mai multe imagini pe pagina personală de instagram, dar a lăsat și un mesaj de-a dreptul emoționant. Cu toate că nu a dezvăluit data exactă în care s-a născut micuța și nu i-a arătat chipul, și-a exprimat bucuria în acest fel.

Kuno Becker a devenit tătic pentru prima oară

Fostele sale colege din telenovela Primer amor a mil por hora au ținut să-i lase acestuia mesaje de susținere în noua etapă din viața sa. Kuno Becker a fost cel care a scris mai multe cuvinte emoționante și le-a publicat pe pagina sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fiică, cele mai mari greșeli ale mele vor fi cele mai mari atuuri ale tale. Ideile mele vor fi sfaturi, asta dacă vei dori să le urmezi. Toate secretele mele vor fi ale tale, cu privire la tot. O să-ți povestesc istoria mea puțin câte puțin. Unele lucruri te vor surprinde foarte mult. Sunt lucruri pe care nu știu cum să ți le spun momentan. O să caut cea mai bună metodă pentru a-ți spune mereu adevărul. Cea mai mare dorință a mea este să fiu cel mai bun exemplu pentru tine.”, a fost începutul mesaului lui Kuno Becker. Mesajele nu au întârziat să apară, iar fostele sale colege de platou din anul 2000 au apărut la scurtă vreme pe pagina sa pentru a-l felicita.

Citește și: Kuno Becker va deveni tătic pentru prima oară. Identitatea partenerei sale rămâne în continuare secretă

“Kuno, ce minunăție! Multe felicitări! Începe tot ce e mai frumos în viața ta.”, a scris artista RBD, urmată îndeaproape de Ana Layevska ce a scris “Să fie începutul celei mai frumoase călătorii din viața ta!”. Cu toate că actorul își asumă responsabilitatea de părinte, știe că nu va fi un drum ușor.

“O să te învăț să fiecare tip de relație este bazată pe respect, întotdeauna. Vreau să fiu bine din toate punctele de vedere pentru a fi bine pentru tine. Învăț să fiu tată, nu e ușor, dar am răbdare. O să încerc să-ți câștig respectul, iubirea și poate într-o zi, admirația.”, a continuat acesta.

Mesajul emoționant pe care Kuno Becker l-a scris pentru fiica sa, nou-născută

Actorul a continuat să îi transmită fiicei sale mai multe cuvinte emoționante și să se bucure de aprecierea fanilor pe rețelele sociale.

“Vreau să fie clar că niciodată n-o să-mi datorezi nimic, așa cum spun unii despre copiii lor. Ceea ce trebuie eu să fac este să te protejez, să te inspir, să te fac să fii puternică, curajoasă, respectuoasă, carismatică și multe alte lucruri. Sărac de cel sau cea care după ce o să te învăț despre toate o să vrea să scape de tine. Știu că azi ești aici pentru că eu te-am cerut. Bunicului meu Kuno, îngerul meu păzitor, străbunicul tău. O să fiu mereu alături de tine, viu sau mort. Indiferent de dimensiunea în care sunt sau pe care o cunosc. De unde voi fi, o să fii mereu protejată de mine.”, a spus acesta.

În articolul

Kuno Becker a devenit tătic pentru prima oară. Anahí și Ana Layevksa i-au trimis mesaje în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x