Kuno Becker va deveni tătic pentru prima oară. Identitatea partenerei sale rămâne în continuare secretă

Publicat pe 13.01.2024 la 21:24 Actualizat pe 13.01.2024 la 18:28

Kuno Becker se află într-o relație de 6 ani, însă nu a dezvăluit niciodată identitatea partenerei sale. În prezent spune că urmează să devină tătic pentru prima oară.

Kuno Becker poartă un tricou gri și o geacă de piele neagră și zâmbește

Kuno Becker la premiera filmului "The Quiet Ones" . 22 aprilie 2014, Los Angeles, California

Getty Images

Kuno Becker trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, atât la nivel profesional cât și profesional. La 45 de ani va deveni tătic pentru prima oară.

Kuno Becker va deveni tătic pentru prima oară

Așa cum puțină lume știe, actorul din Primer Amor a vorbit despre câteva etape dificile din viața sa, printre care și relația violentă pe care a trăit-o alături de tatăl său, adicțiile acestuia, dar și sarcina partenerei sale care în prezent se află în 14 săptămâni de sarcină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, avem 14 săptămâni.”, a confirmat actorul, arată univision.com. Kuno Becker a mărturisit că intuiția sa nu îl înșală, iar la începutul trimestrului din 2024 va deveni tătic de fetiță. Știe deja că o va chema Ann. Cu toate acestea, fidel stilului său glumeț, a menționat că în cazul în care va deveni tată de băiat, micuțul va purta un nume al unui personaj de ficțiune.

Citește și: Motivul pentru care Kuno Becker nu își dorește să devină tată. Declarațiile actorului

“Dacă este fată va fi Ann, dacă e băiat, Robocop...Robocop no să-l cheme, e o glumă. Eu știu că va fi fetiță, nu știu de ce.”, a spus acesta. Kuno Becker a dezvăluit că se simte intimidat de ideea de a fi tătic, dar și emoționat de familia pe care o va forma.

“Sunt un pic panicat, foarte mulțumit, dar de asemenea știu că am un bagaj genetic foarte dur și vreau să rup această traiectorie. Vreau să-l învăț lucruri bune, diferența de cele rele. Ideea este să fiu un tată bun, să am grijă de ea, simt că este fată, nu știu de ce, de asta zic Robocop dacă e băiat, pentru că nu va fi băiat. Deși imaginează-ți dacă e băiat...”, a spus printre râsete. Nu în ultimul rând, actorul i-a asigurat pe toți că se simte fericit alături de partenera sa a căreia identitate nu a dorit să o dezvăluie.

“Avem șase ani. Eu sunt centrul ei, mă sfătuiește, mă însoțește, învăț multe de la ea. Eu o respect, o iubesc, o protejez. Merit să-i fac și o statuie.”, a spus actorul.

Care este boala de care suferă Kuno Becker, actorul din Primer Amor

Faimos pentru rolul din Gol, Kuno Becker suferă de o boală cu care se luptă constant în viața de zi cu zi. Cu toate că are o carieră de success, până în prezent nu a primit un diagnostic precis. Singura sa alinare este un medicament ce îi ameliorează simptomele. Protagonistul din Primer Amor a punctat că suferă de migrene zilnice, o afecțiune ce este prezentă încă din tinerețe.

Citește și: Kuno Becker, pregătit să revină în atenția publicului într-un rol principal. Ce personaj ar putea interpreta

Potrivit propriilor declarații, această situație i-a servit ca o motivație pentru a-și modera consumul de alcool. De asemenea, a punctat că este nevoit să apeleze la anumite medicamente care nu dau dependență pentru a ține durerea sub control.

“Mulțumită lui Dumnezeu, nu dă dependență și nu te înnebunește, dacă nu aș fi deja în altă lume.”, a spus actorul. Cu toate acestea, Kuno Becker a menționat că se află într-o continuă căutare a unui diagnostic precis care să-i explice cauzele migrenelor.

“Am fost la 30 de neurologi, pe aici. În general, îmi trece, dar dacă beau mai mult alcool, mai mult de două pahare, îmi explodează capul.”, a spus acesta.

În articolul

Kuno Becker va deveni tătic pentru prima oară. Identitatea partenerei sale rămâne în continuare secretă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x