La aniversarea a 5 ani de Happy Channel, 100 de femei pot câștiga bilete la concertul “Te iubesc, femeie!”, susținut de Ștefan Bănică

Publicat pe 05.03.2021 la 11:51 Actualizat pe 05.03.2021 la 16:01

Cele mai importante evenimente se celebrează împreună, motiv pentru care vrem să te bucurăm și pe tine cu un bilet la concertul lui Ștefan Bănică!

Câștigă un bilet la concertul lui Ștefan Bănică prin intermediul concursului Happy 5 ani!

TV Happy

Ziua Internaţională a Femeii coincide cu ziua în care postul de televiziune Happy Channel împlineşte cinci ani de când a intrat pe piaţa televiziunilor dedicate femeilor, cinci ani de poveşti care inspiră şi captivează.

Cu această ocazie, Happy Channel organizează concursul ”Ce te face fericită?”, la finalul căruia 100 de femei vor putea câștiga bilete la concertul “Te iubesc, femeie!”, susținut de Ștefan Bănică pe data de 7 martie.

Cum te poți înscrie în concursul ”Ce te face fericită?”

La aniversarea a cinci ani de când a intrat pe piaţa televiziunilor dedicate femeilor, Happy Channel organizează concursul ”Ce te face fericită?”. Răspunsul la această întrebare se poate înregistra pe concurs.tvhappy.ro, în perioada 25 februarie - 3 martie.

Cele mai creative 100 de răspunsuri vor putea câștiga bilete la concertul online interactiv “Te iubesc, femeie!”, susținut de Ștefan Bănică pe data de 7 martie, ora 19:30, la Sala Gloria a Teatrului Metropolis.

Cum vor fi aleși câștigătorii concursulului ”Ce te face fericită?”

Cele mai creative și originale răspunsuri la întrebarea "Ce te face fericită?" vor fi selectate de către redacția Happy Channel.

Înscrierile și participarea la concurs vor avea loc în perioada 25 februarie 2021 – 3 Martie 2021. În fiecare ediție difuzată în perioada 01-08.03.2021 va fi ales câte un câștigător.

O persoana poate participa printr-o singură înscriere în concurs.

Citește aici regulamentul concursului "Ce te face fericită".

Cum restricțiile în vigoare fac ca locurile în sală să fie limitate la doar 120, cei de acasă vor putea urmări concertul online în regim de live streaming pe site-ul oficial al lui Ștefan Bănică: www.stefanbanica.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ei sunt cei 100 de câștigători ai concursului Happy 5 ani - "Ce te face fericit?"

Perioada de desfășurare a concursului Happy 5 ani - "Ce te face fericit?" a luat sfârșit, iar cele mai creative și sincere răspunsuri ale voastre au fost premiate, conform termenilor stabilliți. Cele mai creative și originale răspunsuri la întrebarea "Ce te face fericită?" au fost selectate de către redacția Happy Channel. Aceștia sunt cei 100 de norocoși care se vor bucura de concertul online interactiv “Te iubesc, femeie!”, susținut de Ștefan Bănică pe data de 7 martie, ora 19:30, la Sala Gloria a Teatrului Metropolis.

În articolul

La aniversarea a 5 ani de Happy Channel, 100 de femei pot câștiga bilete la concertul “Te iubesc, femeie!”, susținut de Ștefan Bănică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x