Lecție de stil cu protagonistul din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”. Care ținută îți place?

Publicat pe 19.03.2018 la 13:19 Actualizat pe 30.04.2018 la 16:08

Mark Tacher, alias Mateo din telenovela „Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, este un simbol al eleganței. Actorul, deținător a trei titluri de ”Cel mai bun actor”, arată bine orice ținută ar purta.

tvhappy.ro a realizat un colaj cu nouă ținute purtate de protagonistul din serialul ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”. Care vă place cel mai mult?


“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, care se regăsește în grila postului de televiziune Happy Channel. Serialul sud american îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai iubiți actori mexicani. Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones fac parte din distribuția serialului pe care Happy Channel îl difuzează, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00.


Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones, Zuria Vega, Mark Tacher, Altair Jarabo, Sabine Moussier sunt o parte dintre actorii care alcătuiesc distribuția producției “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”. Povești de iubire interzise, invidia, trădarea, intrigile și păcatele pe care doar Dumnezeu le mai poate ierta, acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie ale producției de la Happy Channel.

Zuria Vega este Abigail, o tânără frumoasă care crește fără să-și cunoască adevăratele origini. La naștere, a fost separată de mama ei - Renata (Rebecca Jones) și a ajuns în grija servitoarei Macaria (Sabine Moussier), pe care o consideră mamă. Cu toate acestea, femeia care i-a dat viață i-a fost mereu aproape, chiar dacă a fost nevoită să se mulțumească cu rolul de nașă în fața fiicei sale. Încă de mică, Abigail a fost îndrăgostită de Mateo (Mark Tacher). Acesta se căsătorește însă cu Diana (Altair Jarabo), dar își va da seama mai târziu că a făcut o mare greșeală și că adevărata lui mare dragoste este Abigail.

“Nu accept să nu am, ce vreau, când vreau!” , este deviza lui Fausto (Sergio Goyri), un bărbat ambițios și crud, care este obișnuit să obțină tot ce își dorește, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească. S-a căsătorit cu Renata în ciuda voinței ei, i-a transformat viața în calvar și a despărțit-o de cel pe care îl iubea.

Don Bruno (Eric del Castillo) este tatăl Renatei. El a fost cel care a încurajat căsătoria dintre fiica sa și Fausto. Macaria (Sabine Moussier), femeia care o crește pe Abigail, este îndrăgostită de Fausto și este hotărâtă să se răzbune pe Renata, pentru că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea îl iubește.

În articolul

Lecție de stil cu protagonistul din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”. Care ținută îți place?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x