Leticia Calderón este deschisă pentru o nouă relație. Care sunt condițiile faimoasei vedete pentru viitorul partener

Publicat pe 14.12.2023 la 14:22 Actualizat pe 15.12.2023 la 09:41

Leticia Calderón susține că este deschisă să aibă un nou partener în viitor. Despre ce este vorba și ce a declarat actrița îndrăgită.

Leticia Calderón este deschisă pentru o nouă relație.

Profimedia Images

Actrița susține că este dificil să mențină o relație pentru că este obișnuită cu independența și burlăcia. În articolul de mai jos vorbim despre condițiile pe care le impune vedeta pentru a avea un nou partener.

Leticia Calderón este deschisă pentru o nouă relație

După despărțirea de Juan Collado în 2007, vedeta s-a concentrat mai mult pe cariera de actriță, dar și pe rolul de mamă ce îi ocupă tot timpul la momentul actual. Are doi băieți adolescenți de 18 și respectiv 17 ani și unul dintre aceștia suferă de sindrom Down. După ce a depășit cu greu experiența dureroasă în ceea ce privește infidelitatea lui Juan Collado cu Yadhira Carrillo, vedeta a reușit să-și revină și să treacă mai departe într-o altă etapă, acest lucru doar pentru cei doi copii, arată tvnotas.com.mx.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă a mențiun un profil mai personal în ceea ce privește viața sa amoroasă, în cel mai recent interviu cu jurnaliștii de la Ventaneando a subliniat că nu ar refuza ideea de a fi din nou iubită. Cu toate acestea are totuși o condiție crucială pentru ca acest lucru să se întâmple. Trebuie să trăiască fiecare în casa proprie.

Citește și: Lety Calderón spune că băieții săi nu vor petrece sărbătorile cu tatăl lor. Juan Collado a ieșit din închisoare

“El în casa lui și eu în a mea, fiecare în spațiul lui. O persoană în plus în baia mea m-ar scoate din sărite.”, a spus actrița. Leticia Calderón și-a exprimat părerea cu privire la ideea de a-și împărți viața amoroasă cu altcineva, indicând faptul că cei doi copii ai săi îi respectă spațiul și regulile. A menționat faptul că nu i-ar fi ușor la acest nivel.

“Da, copiii mei îmi respectă spațiul, lucrurile mele, regulile mele, simt că nu aș putea să-mi împart viața 100%.”, a mărturisit Leticia Calderón. De asemenea, vedeta a punctat care sunt calitățile pe care le caută la viitorul partener. Printre acestea, onestitatea primează.

Leticia Calderón își dorește un partener onest

Vedeta nu a putut să treacă peste ideea că viitorul său partener ar trebui să aibă următoarele calități, printre care și onestitatea.

“Vreau să fie sigur și onest.”, a spus vedeta. Aceste caracteristici fac parte dintr-o sumă importantă de alte calități pentru o relație sentimentală în viitor faimoasei Leticia Calderon. În acest moment al vieții sale se arată deschisă oricărei posibilități.

Citește și: Leticia Calderón este deschisă pentru o nouă relație. Care sunt condițiile faimoasei vedete pentru viitorul partener

Unul dintre cele mai îndrăgite roluri ale faimoasei Leticia Calderon, motiv pentru care o să rămână pentru totdeauna în amintirea fanilor, este Esmeralda. Telenovela a avut premiera în 1997 și actrița a jucat alături de Fernando Colunga. Au mai urmat multe proiecte profesionale în cariera sa, însă niciunul de o asemenea anvergură.

Este mămică a unui tânăr adolescent cu sindrom Down și a menționat că l-a învățat pe Luciano încă de la început cum să fie independent. Născută în Mexic, a interpretat un rol de succes și în El amor invencible în 2023. Imperio de mentiras între 2020 și 2021 i-a adus și de această dată un loc în topurile preferințelor fanilor. En nombre del amor între 2008 și 2009 a adus pe aceleași platouri de filmare cu Sebastian Zurita, fiul lui Humberto Zurita.

În articolul

Leticia Calderón este deschisă pentru o nouă relație. Care sunt condițiile faimoasei vedete pentru viitorul partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x