Leticia Calderón i-a dedicat un mesaj emoționant fiului Luciano cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down. Imaginile publicate de vedetă au reușit să-i surprindă pe fani

Publicat pe 22.03.2023 la 09:48 Actualizat pe 22.03.2023 la 10:33

Leticia Calderón a ținut să-i dedice un mesaj emoționant fiului Luciano cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down. Vedeta a publicat pe contul său de socializare o serie de fotografii.

Leticia Calderón poartă părul prins în coc și îl ține pe Luciano în brațe

Leticia Calderón i-a dedicat un mesaj emoționant fiului Luciano cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down

Getty Images

Luciano, primul fiu al actriței Leticia Calderón, a împlinit 19 ani și cu toate că suferă de sindrom Down este mai pregătit ca niciodată să locuiască singur. Pentru vedetă, darul maternității a fost unul dintre cele mai inedite lucruri primite vreodată de la viață. Imaginile publicate în mediul online arată de fiecare dată acest lucru.

Leticia Calderón i-a dedicat un mesaj emoționant fiului Luciano cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down

Actrița de origine mexicană este mama a doi băieți, Luciano și Carlo, fructul iubirii din căsnicia cu avocatul Juan Collado. Cel mai mare dintre aceștia suferă de sindrom Down, însă acest lucru nu l-a împiedicat să-și trăiască viața la maximum, așa cum a făcut și fratele său. Leticia Calderón s-a asigurat întotdeauna ca celor mici să nu le lipsească absolut nimic, iar iubirea a fost întotdeauna punctul pe care s-a sprijinit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Boala cu care s-a născut Luciano nu a împiedicat-o pe actriță să rămână o inspirație în tot ceea ce a realizat. Atât pe plan profesional cât și personal a rămas întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, aceasta a ținut să-i dedice fiului său un mesaj emoționant, alături de o serie de fotografii realizate de-a lungul timpului. Această zi a fost stabilită încă din 2012.

Citește și: Lety Calderón și-a sărbătorit fiul cel mare. Luciano a împlinit 19 ani și mama sa celebră i-a făcut o surpriză inedită

“Iubirea mea, ai venit pe acest pământ ca să mă înveți cum să zâmbesc și cum să trăiesc fără teamă. Sper ca toate familiile să aibă un fiu ca și tine pentru că așa toată lumea ar fi fericită și această lume ar fi mai bună. Te iubesc.”, a scris actriță în dreptul unor imagini din copilărie ale fiului său. Acesta a împlinit recent 19 ani. Tânărul a câștigat dragostea prietenilor virtuali strânși pe pagina de Instagram a vedetei. De asemenea, chiar și colegii faimoși au ținut să-i transmită mesaje. Printre aceștia s-au numărat Angelique Boyer și Marlene Favela.

Leticia Calderón a scris o carte despre fiul său

În 2009, faimoasa actriță a publicat o carte despre fiul Luciano, intitulată “Luciano: un înger în viața mea”. Pe atunci micuțul avea doar 5 ani. Și-a transpus propria experiență și propriile învățături din primii ani de viață petrecuți alături de copil. Cu toate că acum este sigură pe sine, atunci când a devenit mamă pentru prima oară, sentimentele sale erau cu totul altele.

Citește și: Lety Calderón a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu celebra vedetă și cum se simte în prezent

“Când s-a născut Luciano, primele mele gânduri au fost legate de teamă și ignoranță pentru că nu știam nimic despre Sindrom Down. Acum mă simt foarte norocoasă pentru că mi-a schimbat complet viața, m-a învățat multe lucruri, valori. Aceștia sunt copii care luptă mereu, sunt puternici.”, a dezvăluit vedeta în cadrul emisiunii Hoy.

„Lety este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”, „Ai un înger de copil și tu ești cea mai bună mamă pe care putea să o aibă”, „Dumnezeu să vă aibă în paza lui, îngeri pe pământ, fără răutate și doar iubire pură”, au scris fanii din mediul online. Vedeta are peste 300 de prieteni virtuali și peste 100 de fotografii și filmulețe postate.

În articolul

Leticia Calderón i-a dedicat un mesaj emoționant fiului Luciano cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down. Imaginile publicate de vedetă au reușit să-i surprindă pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x