Lety Calderón și-a sărbătorit fiul cel mare. Luciano a împlinit 19 ani și mama sa celebră i-a făcut o surpriză inedită

Publicat pe 20.02.2023 la 09:47 Actualizat pe 20.02.2023 la 10:12

Lety Calderón și-a sărbătorit fiul cel mare. Luciano a împlinit 19 ani și mama sa celebră i-a făcut o surpriză inedită.

Leticia Calderon poartă o fustă verde și un palton albastru

Lety Calderón și-a sărbătorit fiul cel mare. Luciano a împlinit 19 ani

Profimedia Images

Renumită actriță a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online modalitatea în care l-a sărbătorit pe Luciano, fiul său cel mare. Acesta a împlinit 19 ani și a fost înconjurat de toată dragostea familiei.

Lety Calderón și-a sărbătorit fiul cel mare și a postat imagini în mediul online

Data de 17 februarie este foarte importantă pentru Leticia Calderón, asta pentru că vedeta își sărbătorește în fiecare an fiul cel mare, pe Luciano. Acum tânărul a împlinit 19 ani și această dată nu a putut fi trecută cu vederea. Actrița și-a folosit contul personal de Instagram pentru a împărtăși câteva momente emoționante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“19 ani de iubire și bucurie imense”, a scris actrița în dreptul primul filmuleț postat. Acolo se poate vedea tânărul Luciano în camera sa, plin de energie și bucurie. Mama și fratele său i-au cântat “La mulți ani” și internauții l-au compleșit cu mesaje. Angelique Boyer a fost cea care s-a grăbit să-i transmită acestuia câteva cuvinte, printre alți faimoși.

Citește și: Fiul actriței Lety Calderón are planuri mărețe pentru ziua sa de naștere. Luciano, tânărul bolnav de sindrom Down, împlinește 19 ani

“Iubirea mea, Luciano, să continui cu bucuria ta și să reușești să ne-o transmiți și nouă mai departe.”, a mai scris Leticia Calderón. Protagonista din “Esmeralda” a publicat o imagine în care dezvăluie ce cadouri a primit fiul său. Baloane cu tematică sportivă, dar și o figurină Batman. Marjorie de Sousa, actrița de care Luciano spune că s-a îndrăgostit, nu a pierdut niciun minut și i-a lăsat acestuia un mesaj emoționant.

“La mulți ani! Ești un copil magic și plin de lumină. Te iubim, Luciano”, au fost cuvintele vedetei. La sfârșitul anului trecut, Leticia Calderón și Luciano le-au prezentat tuturor apartamentul în care tânărul va urma să se mute.

“M-a învățat cum să gătesc, cum să văd mereu laturile pozitive din orice situație, să dorm în propriul meu pat. Tot ce pot să spun e că sunt mulțumit pentru această mamă.”, a declarat Luciano.

Cine va avea grijă de copiii actriței Leticia Calderón în viitor

Cu toate că actrița și-a sprijinit întotdeauna copiii și le-a acordat independență, spune că se teme de ideea ca Luciano să locuiască singur.

“Bineînțeles că mi-e teamă, dar trebuie să am încredere și el știe că poate conta pe mine pentru orice. Vreau să-l pregătesc pentru ca ziua de mâine să nu fie așa de dificilă și să abuzeze cineva de el.”, a declarat marea actriță. Până în acest moment aceasta nu a specificat data exactă în care Luciano va locui permanent singur.

Citește și: Lety Calderón împărtășește o imagine de familie alături de cei doi copii. Ce spune actrița despre planurile de viitor ale lui Luciano, fiul cel mare

Leticia Calderón a trecut prin câteva episoade destul de serioase legate de starea sa de sănătate. Acest lucru a făcut-o să se întrebe cine va avea grijă de copiii săi atunci când ea nu va mai fi. Cu toate că a fost vorba despre o situație de rutină, nu a putut să nu-și pună la îndoială viața pe acest pământ. A fost infectată cu COVID-19, la fel ca și tatăl său. Din păcate, acesta a pierdut lupta în fața virusului în luna februarie a anului trecut.

“Am avut o teamă foarte mare”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru “Venga la alegria”.

În articolul

Lety Calderón și-a sărbătorit fiul cel mare. Luciano a împlinit 19 ani și mama sa celebră i-a făcut o surpriză inedită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x