Lety Calderón a ajuns pe mâinile medicilor din cauza fricii. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

Publicat pe 30.03.2022 la 14:45 Actualizat pe 30.03.2022 la 15:29

Lety Calderón a ajuns pe mâinile medicilor din cauza fricii. Vedeta s suferit probleme respiratorii și a intrat în momente de panică din cauza fiului Luciano, tânărul bolnav de sindrom Down. Ce s-a întâmplat.

Lety Calderón, pe covorul roșu alături de cei doi copii. Actrița poartă o rochie animal print și are wet look

Lety Calderón se află pe covorul roșu alături de cei doi copii în cadrul "Forever, The Best Show About The King of Pop".

Getty Images

Lety Calderón a trecut prin mai multe momente de anxietate din cauza fricii, dar și a îmbolnăvirilor care au ținut-o departe de familie. În ianuarie 2021, actrița s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar recent a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza unor probleme respiratorii.

Cu toate acestea, teama pe care vedeta a înfruntat-o a avut legătură cu fiul Luciano, tânărul bolnav de sindrom Down care și-a luat viața în piept după împlinirea vârstei de 18 ani.

Lety Calderón a ajuns pe mâinile medicilor din cauza fricii

Cu toate că a stat mai multe zile internată la începutul anului 2021, Lety Calderón a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza mai multor temeri legate de familie. Vedeta, mamă a doi copii ( Luciano și Carlo) a confirmat internarea în spital pe 25 martie, asta după ce a fost depistată cu problemrespiratoria care nu necesitau amânare.

Situația a fost atât de complexă încât aceasta a crezut că nu mai poate continua în viață: “Acum puțină vreme am suferit de spasme respiratorii. Am simțit că mă sufoc și mor, m-am speriat foarte tare. Am ajuns la spital.” Prin aceste momente a trebuit să treacă și fiul actriței, Luciano, cel care suferă de sindrom Down. Ulterior, vedeta a declarant că puterea de a se gândi la cei doi băieți a ajutat-o să meargă mai departe și să își revină în permanență.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Geraldine Bazán și impresarul Luis Murillo s-au despărțit. Ce a declarat actrița în legătură cu fostul său partener

“Jur că mi s-au deschis ochii și m-am întrebat cum ar fi dacă eu aș fi moartă. Chiar nu am putut să mai respir pentru câteva minute. Mie mi s-a părut o eternitate și m-am gândit că băieții mă vor găsi moartă în baie.”, a mai spus Lety Calderón, conform Univision. Acum doi ani, fiul Luciano și-a rugat mama să îl învețe cum poate să aibă grijă singur de un cămin, asta pentru a se muta din casa părintească la vârsta de 18 ani.

Lety Calderón și fiul Luciano, împreună în orice situație

Deși suferă de sindrom Down, Luciano a fost întotdeauna încurajat de Lety Calderón spre independență. Astfel, la 18 ani tânărul a decis că își dorește să locuiască singur. Actrița a pregătit terenul din timp și i-a achiziționat acestuia un apartament pentru a-i satisface dorințele.

“Trebuie să ne pregătim din timp pentru aceste evenimente pentru că la un moment dat nu vom mai fi și ei trebuie să fie conștienți să sunt singuri.”, a spus aceasta. De asemenea, fiul Carlo și-a manifestat dorința de a pleca din sânul familiei, asta pentru că își dorește să studieze în străinătate. După ce a depășit episodul operației și al îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, Lety Calderón și-a pus întrebări serioase de viitor pentru copiii săi.

Citește și: 8 stiluri vestimentare pe care Burak Özçivit le-a abordat în timpul liber, departe de platourile de filmare

Cu peste 300 de mii de fani pe contul personal de Instagram, Lety Calderón nu se sfiește să își arate copiii în mediul online. Cea mai recentă fotografie cu Luciano vine chiar de Ziua Internațională a Bolnavilor de Sindrom Down și este însoțită de un mesaj inedit. “Nu vrem mila voastră, vrem respect. Dacă fiecare familie ar avea un membru cu Sindrom Down, viața ar fi minunată.”, a scris aceasta.

În articolul

Lety Calderón a ajuns pe mâinile medicilor din cauza fricii. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x