Lety Calderón a primit un cadou unic din partea copiilor săi. Cum a surprins-o Luciano pe mama sa

Publicat pe 18.07.2022 la 14:48 Actualizat pe 18.07.2022 la 15:32

Lety Calderón a primit un cadou unic din partea fiilor săi și a ținut să posteze momentul special în mediul online. Cum a surprins-o Luciano pe mama sa.

Lety Calderón poartă o salopetă verde și un palton albastru și stă lângă copiii săi

Lety Calderón se află alături de copiii săi pe covorul roșu în cadrul premierei musicalului "Jose El Sońador"

Profimedia Images

Lety Calderón a fost surprinsă în acest sfârșit de săptămână chiar de către cei doi fii ai săi. Actrița a împlinit frumoasă vârstă de 54 de ani, iar băieții au simțit nevoia să-i ofere mamei lor o amintire frumoasă, de neuitat. Momentul a fost filmat de vedetă și postat în mediul online, acolo unde fanii au reacționat imediat.

Lety Calderón a primit un cadou unic din partea copiilor săi

Unicii copii ai faimoasei actrițe Leticia Calderón au simțit nevoia să-și surprindă mama chiar de ziua sa de naștere. Luciano și Carlo i-au pregătit acesteia o urare pe măsură, un cântec și un cadou pe care aceasta l-a arătat tuturor fanilor din mediul online. Luciano, fiul bolnav de sindrom Down al celebrei actrițe, a câștigat deja inimile tuturor, însă de data aceasta, alături de fratele său Carlo totul a devenit mult mai personal.

Frații i-au pregătit mamei lor o surpriză inedită în acest sfârșit de săptămână, asta pentru că pe data de 15 iulie 2022, Lety Calderón a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani. Actrița din “Esmeralda” a avut parte de un concert în toată regula susținut chiar de fiii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu cred că aș fi putut să-mi petrec ziua de naștere într-un mod mai frumos de atât. Vă mulțumesc pentru mesaje și aprecieri. Lu și Carlo, vă iubesc!, a scris Lety Calderón în dreptul videoclipului postat pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Thalía a salvat un șoarece de câmp de la înec și a filmat întreaga întâmplare. Videoclipul a ajuns viral pe internet

În imagini se poate observa Luciano, fiul bolnav de sindrom Down al vedetei cum cântă la chitară și ea ținând ceva în mâini, reprezentând cadoul pe care aceștia i l-au oferit. Într-una dintre fotografii, cei trei apar împreună, zâmbind, fiind înconjurați doar de comentariile pozitive ale fanilor din mediul online. Printre fotografiile postate, se numără și cele în care apar decorațiunile. Acestea au fost aranjate chiar de către băieții vedetei. De asemenea, mai multe urări au fost scrise chiar pe ele.

Lety Calderón a împlinit 54 de ani

Internauții s-au grăbit să o felicite pe vedetă chiar în mediul online, acolo unde postarea a fost urcată. Lety Calderón este recunoscută pentru rolurile sale ca antagonistă și una dintre telenovelele de succes în care a jucat se numește “Valeria y Maximiliano”. Aceasta le-a răspuns celor mai mulți dintre fani, fiind una dintre vedetele care interacționează cu publicul său.

Citește și: Imagini cu Ozge Gurelîn rochia de mireasă! Imagini cu actrița și Serkan Çayoğlu în timp ce se sărută pasionali, ca doi miri îndrăgostiți

Cadoul pe care băieții l-au făcut mamei lor vine la aproape o lună de când Lety Calderón a declarat public că aceștia au reintrat în contact cu tatăl lor, avocatul Juan Collado. Acesta este închis de mai bine de trei ani într-o închisoare din Mexic și este actualul soț al actriței Yadhira Carillo.

“Le vorbesc despre el și mă bucur că au reluat relația pentru că a fost un timp îndelungat în care nu au comunicat.”, a declarat vedeta acum ceva timp pentru “De primera mano”, conform Univision.com. Lety Calderón a mărturisit că fiii săi s-au simțit mândri de tatăl lor pentru că au putut să-și împărtășească viața alături de acesta. Juan Collado se află în arest preventiv încă din 2019 pentru spălare de bani și delicvență organizată.

În articolul

Lety Calderón a primit un cadou unic din partea copiilor săi. Cum a surprins-o Luciano pe mama sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x