Thalía a salvat un șoarece de câmp de la înec și a filmat întreaga întâmplare. Videoclipul a ajuns viral pe internet

Publicat pe 08.07.2023 la 21:00 Actualizat pe 07.07.2023 la 09:38

Thalía a salvat un șoarece de câmp de la înec. Animăluțul înota speriat în piscina celebrei vedete când aceasta i-a oferit ajutor. Întreaga întâmplare a ajuns virală pe internet.

Thalía poartă o bluză fără mâneci, are părul prins în coadă de cal și zâmbește. Vedeta poartă ruj roșu

Thalía pe covorul roșu

Getty Images

Thalía a salvat un șoarece de câmp de la înec. Animăluțul înota speriat în pisicina celebrei vedete când ajutorul neseprat pentru micuț a venit chiar din partea acesteia. Interpreta a filmat întreaga întâmplare iar videoclipul a ajuns viral pe internet.

Thalía a salvat un șoarece de câmp de la înec și a filmat întreaga întâmplare

Este recunoscută pentru gingășia cu care se poartă în preajma tuturor patrupedelor sale, însă Thalía a demonstrat încă o dată că mărinimia sa poate depăși granițele pe care le-a trasat până acum. Un moment unic filmat chiar de vedetă a devenit viral pe internet. Aceasta a salvat un șoarece de câmp de la înec și fanii au reacționat imediat în cadrul recentei întâmplări.

Sfârșitul acestei săptămâni a venit cu succes pe platformele de socializare pentru celebra Thalía. Protagonista din “Marimar” a salvat un șoarece de câmp de la înec chiar în casa sa. Animăluțul înota chiar în piscina vedetei, fiind speriat. Întâmplarea a fost filmată chiar de Thalía, iar videoclipul a devenit viral pe Tik Tok. Acesta a strâns aproape un milion de vizualizări și 15 milioane de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul urcat de Thalía pe contul personal se numește “El rescate del ratón” ( Salvarea șorecelui) și fanii au reacționat imediat, atât cu aprecieri cât și cu comentarii.

Citește și: Soțul Thaliei a împlinit 73 de ani. Ce urare i-a făcut actrița în vârstă de 51 de ani

“Tocmai am văzut ceva aici, m-am gândit că este o broască. Priviți ce este...sărăcuțul. Ce-ai pățit? Vino, iubirea mea, te îneci.”, spune Thalía în cadrul videoclipului pe care l-a filmat. Vedeta a luat ulterior o bucată de hârtie igienică și a ținut ca șoarecele să vină pe ea pentru a se putea salva. Astfel, micuțul chiar a sărit pe bucata oferită de Thalía și a fugit ulterior prin iarbă. Printre comentariile fanilor s-au numărat și cele amuzante, dar și de apreciere față de artistă.

“Ratonul a spus: nu-mi vine să cred, m-a salvat Marimar”, a scris Pepe Valdivieso făcând referire la celebrul personaj al vedetei.

Thalía demonstrează încă o dată că are o inimă mare

Este una dintre cele mai îndrăgite personalități din Mexic cu peste 19 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze fiecare moment din viața sa. De altfel, Thalía s-a mulat de-a lungul timpului pe fiecare preferință a fanilor săi și a demonstrat de fiecare dată că își merită statutul pe care l-a câștigat în ani de muncă.

Citește și: Thalía a optat pentru o schimbare de look și este de nerecunoscut. Cum arată îndrăgita vedetă acum

Considerată una dintre cele mai influente personalități din țara sa natală, și-a început cariera artistică la vârsta de 1 an. Ulterior, în 1981 la vârsta de nouă ani a făcut parte din primul grup ca și vocalistă, denumită Pac Man. Născută pe 26 august 1971 este căsătorită cu Tommy Mottola încă din anul 2000 și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi locuiesc împreună la New York, alături de cei doi copii ai lor.

Tommy Mottola este tatăl a patru copii și a mai fost căsătorit cu Lisa Clark din 1971 până în 1990 și cu Mariah Crey din 1993 până în 1998. Căsnicia cu Thalía s-a dovedit a fi cea mai longevivă de până acum.

În articolul

Thalía a salvat un șoarece de câmp de la înec și a filmat întreaga întâmplare. Videoclipul a ajuns viral pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x