Lety Calderón împărtășește o imagine de familie alături de cei doi copii. Ce spune actrița despre planurile de viitor ale lui Luciano, fiul cel mare

Publicat pe 14.10.2022 la 15:03 Actualizat pe 14.10.2022 la 15:39

Lety Calderón împărtășește o imagine de familie alături de cei doi copii. Ce spune actrița despre planurile de viitor ale lui Luciano, fiul cel mare.

Lety Calderon poartă o cămață neagră și un costum alb și are părul scurt, cu breton

Lety Calderon în cadrul Tribut Silvia Pinal pentru cariera sa de mai bine de 60 de ani. 29. august 2022

Profimedia Images

Lety Calderón și-a anunțat fanii cu noile planuri în ceea ce-l privește pe Luciano, fiul său cel mare. Acesta suferă de sindrom Down și a împlinit de curând 18 ani. Tânărul este decis să locuiască singur și să-și construiască o viață proprie, independentă.

Lety Calderón împărtășește o imagine de familie alături de cei doi copii

Luciano, fiul cel mare al faimoasei actrițe a împlinit 18 ani în luna februarie, iar planurile sale de viitor sunt deja foarte bine stabilite în ciuda condiției de care suferă de la naștere. Acesta își dorește să locuiască singur, dar și să petreacă o noapte într-un club pentru adulți. Lety Calderón a declarat că frații săi, Mario, Miguel și Alejandro vor fi cei care îl vor însoți pe tânăr.

Permisiunea vedetei este deja oferită. Aceasta este de părere că toți bărbații fac acest lucru, iar fiul său nu ar trebui să-și ascundă plăcerile nevinovate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frații mei deja s-au pus la punct pentru că deja știu unde îl vor duce. Normal că îl susțin, să meargă să se distreze. O să-i dau banii pentru asta.”, a declarat celebra vedetă de televizune. Cât despre ideea ca dansatoarele exotice să fie prezente în casa sa, aceasta a avut-o o părere mult diferită.

“Într-o zi m-a întrebat dacă poate să le invite aici să danseze. I-am răspuns că nu e normal și că nu se va întâmpla acest lucru.”, a povestit vedeta. Luciano se află deja la vârsta la care poate participa în diferite locuri, cum ar fi discotecile.

Citește și: Poză rară cu Leticia Calderon și tatăl său. Actrița Esmeralda, care a cucerit o generație cu ochii săi de smarald, și-a surprins fanii

“Deja poate să meargă în astfel de locuri, dar mi-ar plăcea să meargă și cu Carlo când va împlini 18 ani.”, a mărturisit vedeta, potrivit Univision.com. De altfel, tânărul insistă să-și construiască o viață de unul singur, însă până acum nu și-a dovedit în totalitate independența.

“Știe să gătească, știe ce-i place. O să încerc, nu știu dacă o să reușesc, dar o să încerc.”, a mărturisit actrița de telenovele.

Cum și-a crescut Lety Calderon fiii

Într-un interviu acordat recent, Lety Calderon a declarat că și-a crescut fiii într-un spirit decent, pentru a reuși să răzbească în viață.

“Le-am spus că singurul lucru pe care îl voi lăsa moștenire este educația, credința că sunt oameni buni. Sper că vor deveni soți și tați buni.”, a declarat celebra vedetă. Lety Calderon spune că trăiește cu teamă pentru că fiul ei de 18 ani, bolnav de sindrom Down, își dorește să locuiască singur. Vedeta a precizat că va pleca cu el o perioadă.

Citește și: Dulce Maria își sărbătorește soțul! Ce mesaj emoționant i-a transmis și cum s-au fotografiat la plajă

Lety Calderon s-a născut pe 15 iulie 1968 în Mexic și a fost căsătorită de două ori. Între 2002 și 2010 cu Juan Collado și între 1997 și 1999 cu Marco Lopez. Fiii săi, Luciano și Carlo, au pierdut legătura cu tatăl lor, acesta fiind din ce în ce mai absent în viața băieților. A jucat în telenovele precum “Esmeralda”, “In the name of love”, “imperio de mentiras” și “yo compro esa mujer”. Printre filme se numără “Noches de ronda” și “angelito mio”. Este una dintre cele mai apreciate vedete de telenovele.

În articolul

Lety Calderón împărtășește o imagine de familie alături de cei doi copii. Ce spune actrița despre planurile de viitor ale lui Luciano, fiul cel mare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x