Lorenzo Lazo păstrează vie amintirea regretatei Edith González. La 4 ani de la moartea actriței, bărbatul a făcut un anunț important

Publicat pe 12.06.2023 la 11:14 Actualizat pe 12.06.2023 la 11:58

La 4 ani de la moartea regretatei Edith González, Lorenzo Lazo a publicat un anunț important pe contul său personal de socializare. Actrița s-a stins din viață la 54 de ani, victimă a cancerului.

Edith Gonzalez poartă o rochie neagră fără mâneci, zâmbește și stă lângă Lorenzo Lazo care poartă o cămașă neagră cu mâneci lungi

Lorenzo Lazo păstrează vie amintirea regretatei Edith González

Profimedia Images

Unul dintre evenimentele care a reușit să răscolească pe toată lumea a fost moartea faimoasei Edith González. Aceasta a încetat din viață pe 13 iunie 2019, victimă a cancerului ovarian depistat în 2016. La 4 ani de la trecerea în neființă, văduvul său a publicat un anunț în mediul online.

Lorenzo Lazo păstrează vie amintirea regretatei Edith González

Lorenzo Lazo a publicat pe pagina personală de Instagram un anunț ce a reușit să-i emoționeze pe fanii actriței Edith González. La 4 ani de la moartea sa, văduvul a decis să realizeze o slujbă de comemorare în amintirea unei dintre cele mai iubite vedete de telenovele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În memoriam... Edith González de Lazo, slujbă de comemorare. Va avea loc pe 13 iunie începând cu orele 6:30 pm la parohia San Ignacio de Loyola.”, se arată în postarea lui Lorenzo Lazo. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate pe pagina vedetei. Celebritățile au lăsat și ele câteva cuvinte în amintirea colegei lor. Văduvul s-a limit în a posta imaginea cu anunțul. Până în prezent nu se știe dacă Constanza Creel, fiica vedetei, va lua parte la ceremonie. În prezent aceasta are 18 ani.

Citește și: Fiica regretatei Edith González a reapărut în mediul online. Tânăra este identică mamei sale în tinerețe

În anii ce-au trecut a fost prezentă cu fiecare ocazie alături de unchiul său, Víctor González, și prieteni apropiați ai mamei sale. Lorenzo Lazo, care era cu 11 ani mai mare decât faimoasa vedetă, a dezvăluit întotdeauna relația inedită pe care a avut de-a lungul timpului cu fiica acesteia.

“Am fost o familie, suntem o familie și vom continua să fim așa. Va avea întotdeauna un loc în inima mea și în viața mea, foarte bine păstrat și respectat.”, a detaliat economistul în noiembrie 2022, arată univision.com. Edith González și Lorenzo Lazo au fost căsătoriți din 2010 până la moartea actriței. Pentru acesta au fost multe momentele de neuitat alături de una dintre cele mai îndrăgite artiste.

Constanza, fiica faimoasei Edith González, reapare alături de tatăl său și mama vitregă

În 2022, acesta a vorbit despre lucrurile pe care le păstrează în amintirea soției sale, iar răspunsul a reușit să emoționeze.

“Este o întrebare la care nu aș ști să răspund. Ceea ce păstrez, ceea ce nu are preț, sunt amintirile și asta nu are preț, nu are timp, nu are dimensiune. Aceasta se acumulează cel mai mult într-o relație.”, a dezvăluit Lorenzo Lazo.

Citește și: Regretata Edith González a lăsat în urmă o fiică. Cunoaște noua familie a tinerei Constanza Creel

Constanza, fiica regretatei vedete și a politicianului Santiago Creel, a optat pentru a se menține departe de luminile reflectoarelor în toată această perioadă, din 13 iunie 2019 și până în prezent. Are 18 ani, însă nu și-a exprimat niciodată dorința de a deveni o figură publică. Au fost puținele ocazii când a putut fi văzută în imagini care circulă în mediul online. Chiar dacă în copilărie și-a însoțit mama în diferite ocazii, de la moartea acesteia nu a mai apărut în fața camerelor.

În comparație cu alți copii ai faimoșilor, tânăra nu s-a arătat interesat de expunerea mediatică. Contul său de socializare este privat și are puțin peste 300 de prieteni virtuali. În luna octombrie a anului 2022 a apărut într-o fotografie alături de familie.

În articolul

Lorenzo Lazo păstrează vie amintirea regretatei Edith González. La 4 ani de la moartea actriței, bărbatul a făcut un anunț important

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x