Lorenzo Lazo și-a găsit fericirea în brațele altei femei după despărțirea de Lourdes Peláez. Cine este Luz Blanchet, noua sa parteneră

Publicat pe 17.07.2023 la 10:37 Actualizat pe 17.07.2023 la 11:39

Văduvul lui Edith González și Luz Blanchet și-au făcut publică relația cu prima apariție pe coperta unei reviste celebre. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Lorenzo Lazo poartă o cămașă și un sacou maro și zâmbește

Lorenzo Lazo și-a găsit fericirea în brațele altei femei după despărțirea de Lourdes Peláez

Getty Images

Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González și Luz Blanchet și-au făcut publică relația într-o ediție print a revistei “Hola” în data de 13 iulie, acolo unde au apărut zâmbitori și fericiți.

Văduvul lui Edith González și Luz Blanchet și-au făcut publică relația cu prima apariție pe coperta unei reviste celebre

Cei doi s-au găsit la o răscruce a unor drumuri parcurse anevoios până în prezent. Au fost felicitați de celebrități precum Martha Figueroa și Andrea Escalona, iar Lorenzo Lazo a ținut să transmită câteva cuvinte cu privire la noua sa relație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost o încrucișare de drumuri foarte norocoasă.”, a declarat Lorenzo Lazo și a oferit mai multe detalii despre cum a cunoscut-o pe noua sa parteneră. A fost fiica regretatei prezentatoare Magda Rodríguez, cea care a dezvăluit pentru prima dată cum s-au cunoscut cei doi.

Citește și: Edith González a pierdut o sarcină în 2010. Lorenzo Lazo vorbește despre momentul dureros la 4 ani de la moartea faimoasei vedete

“Luz Blanchet avea deja ceva vreme fără partener, s-au cunoscut, apoi a invitat-o într-un loc, au început ca prieteni. La o lună și-au oferit un sărut. Luz este foarte fericită, copiii lor se cunosc și toate astea, merge totul serios.”, a transmis Andrea Escalona. Lorenzo Lazo a fost căsătorit cu regretata Edith González până la moartea sa pe 13 iunie 2019, rezultatul unui cancer de ovare.

Înainte de a-și uni viața cu actrița din ‘Corazón Salvaje, acesta a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Concha de la Mora care a murit de carcinom în 2009. Fructul iubirii lor a rezultat o fiică. De cealaltă parte, Luz Blanchet a avut o căsnicie de 14 ai cu Pedro Eguía, de care a divorțat în 2014. Prezentatoarea este mamă de tripleți.

Acum 4 ani, Lorenzo Lazo a trecut printr-un alt moment dureros în viața personală, clipa în care și-a pierdut mult iubita soție, actrița îndrăgită Edith González. Cei doi au fost căsătoriți aproape 10 ani.

Traiectoria amoroasă a lui Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González

Cu toate că a fost devastat de moartea soției sale, Lorenzo Lazo a decis să nu-și închidă inima pentru totdeauna, așa că a lăsat liberă o portiță pentru noi relații. Cu un entuziasm crescut, acesta și-a anunțat o nouă relație cu prezentatoarea Luz Blanche, colaboratoarea a show-ului “Hoy” de la Televisa. Cei doi și-au ținut iubirea departe de ochii celor curioși, însă într-un final au decis să-și împărtășească fericirea cu cei din jur.

Citește și: Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González, va deveni bunic de gemeni. Fiica sa este însărcinată

Până în prezent nu au oferit prea multe detalii în mediul online despre ceea ce se petrece în spatele ușilor închise. În luna octombrie a anului trecut, Lorenzo Lazo a dezvăluit că începe o nouă relație.

“M-am îmbarcat într-o nouă călătorie, încerc să cunoscut pe cineva și bine, viața continuă.”, a spus acesta pe atunci, cu toate că nu a intrat în detalii specifice. Era cunoscut faptul că numele partenerei era Rocío. Cu toate acestea, cu timpul s-a dovedit că relația sa a luat sfârșit. În prezent se bucură de compania lui Luz Blanche.

Prima relație pe care Lorenzo Lazo a avut-o după trecerea în neființă a regretatei Edith González a fost cu Lourdes Peláez. Aceștia au început romanța în februarie 2020 și totul părea să se îndrepte spre o concluzie frumoasă. Cu toate acestea, în august 2022 și-au anunțat separarea.

În articolul

Lorenzo Lazo și-a găsit fericirea în brațele altei femei după despărțirea de Lourdes Peláez. Cine este Luz Blanchet, noua sa parteneră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x