Lucruri inedite despre Özge Özpirinçci, frumoasa actriță din Femeie în înfruntarea destinului

Publicat pe 09.04.2021 la 11:25 Actualizat pe 09.04.2021 la 19:23

Özge Özpirinçci, frumoasa actriță din Femeie în înfruntarea destinului

TV Happy

Frumoasa actriță care joacă rolul lui Bahar Çesmeli în serialul turcesc “Femie în înfruntarea destinului”, este o actriță de succes, născută la 1 aprilie 1986 în Istanbul, Turcia.

Özge Özpirinçci - Carieră

Ea a absolvit Universitatea Sabanci, Managementul Internațional de Afaceri în 2008 și a studiat la Institutul Lee Strasberg din New York. Frumoasa actriță și-a descoperit pasiunea pentru actorie datorită fratelui ei, Emre Özpirinçci. El a urmat cursuri de actorie și de scenarist la New York.
Cariera sa a început în serialul TV “Cesaretin Var mi Așka”. Mai târziu, în 2010 și 2011, actrița a apărut și în filme de lung metraj. Anul 2011 i-a adus o nominalizare în cadrul festivalului de film Greenpine din Turcia, la categoria “Cea mai bună actriță în rol secundar”.
În 2016, la Gala TV Awards Golden Butterfly, aceasta a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță de comedie.

Özge Özpirinçci – Viața personală

Actrița în vârstă de 33 de ani a declarat că filmul ei preferat este ”Leon”, filmul lui Luc Besson, din 1984, cu Jean Reno, Gary Oldman, Natalie Portman în rolurile principale. Îi place filmul atât de mult încât l-a revăzut de mai multe ori. Mai mult decât atât, actrița a îndrăgit mult rolul Mathildei încât a decis să se tundă ca ea anul trecut.

Özge (33 de ani) şi iubitul ei, actorul Burak Yamanturk (35 de ani) formează un cuplu din 2015. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar momentan, nu au planuri de căsătorie.

Actrița are multe pasiuni, pe lângă actorie. Îi place foarte mult să gătească, practică yoga în timpul liber și adoră animalele de companie și plimbările în natură.

Özge Özpirinçci în “Femie în înfruntarea destinului”

Serialul a primit în 2018 premiul cel mare la categoria “Cea mai bună dramă internațională” din cadrul festivalului International Drama Festival.

În centrul poveştii se află Bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți.

Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii, băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica ei - Nisan Çesmeli (Kübra Süzgün), care are șapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absență de 20 de ani, mama lui Bahar - Hatice Sarikadi (Bennu Yildirimlar), revine în viața acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize.

Nu rata marele final astăzi, de la 20:00, la Happy Channel!

Citește și: Fratele ei a ajutat-o să devină actriță, spune Özge Özpirinççi, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului” Ce spune Özge Özpirinççi, din ”Femeie în înfruntarea destinului”, despre femeile din viața ei

În articolul

Lucruri inedite despre Özge Özpirinçci, frumoasa actriță din Femeie în înfruntarea destinului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x