Lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din Rebelde. Află detalii interesante din viața fostului membru RBD

Publicat pe 08.09.2023 la 10:45 Actualizat pe 08.09.2023 la 11:42

Alfonso Herrera a făcut parte din grupul RBD și telenovela Rebelde, în prezent fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Mexic. A devenit cunoscut și în SUA, după ce a jucat în mai multe producții de succes.

Alfonso Herrera poartă un tricou negru și un sacou de acceași culoare

Lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din Rebelde

Getty Images

Călătoria lui Alfonso Herrera în lumea divertismentului a fost una de-a dreptul interesantă. De la începutul său în 2002 cu telenovela Amar te duele, până la succesul în Rebelde și ulterior cu formația RBD, toate etapele l-au ajutat fără doar și poate să devină actorul care este astăzi. S-a făcut remarcat și în producții din SUA, iar talentul său nu a putut fi trecut cu vederea.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din Rebelde

Un star în devenire în SUA, succesul lui Alfonso Herrera a venit datorită determinării sale de care a dat dovadă încă de la începuturile carierei sale. Cu toate că și-a dorit să studieze aviația, oportunitatea de a fi actor i-a lăsat de ales între două lumi complet diferite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-am dorit să studiez aviație. Așa că atunci când aveam 18 ani mi-am trimis aplicația la o școală în San Antonio, Texas. Am fost admis și dintr-o dată lucram la un proiect artistic, dramatic ( în același timp).”, și-a amintit Alfonso Herera într-un interviu oferit pentru latina.com. Nu după multă vreme, fostul membru RBD a fost nevoit să aleagă între două oportunități. În ciuda situației, a avut întotdeauna sprijinul familiei.

Citește și: Alfonso Herrera și-a sărbătorit ziua de naștere alături de copii. Imaginile emoționante pe care le-a distribuit actorul

“Au văzut că nu mi-am risipit banii. Acordam o foarte mare atenție profesiei și eram responsabil.”, a completat actorul. Succesul alături de formația RBD i-a adus șansa de a călători în lumea întreagă, indiferent de bariere și granițe. Cu toate acestea, într-un interviu recent a dezvăluit că locul său nu a fost niciodată ca și cântăreț. Primul album de debut al formației RBD a fost vândut în peste 1.2 milioane de copii pe tot globul. Alfonso Herrera nu a fost nevoit să rețină niciodată cifrele exacte, dar a cunoscut momentul precis în care acest proiect i-a schimbat viața.

În cazul telenovelei Rebelde, a fost vorba despre cinci episoade pe săptămână, cu un total de 300 de episoade în trei ani. În ceea ce privește unul dintre cele mai recente proiecte ale sale, Ozark a avut aproximativ 10 episoade pe an.

“Când ești nevoit să oferi mai multe scene pe zi, începi să dezvolți anumite calități și îți spui că trebuie să rezolvi lucrurile acestea. Nu este ușor să încerci să filmezi 20, 21 de scene pe zi.”, a spus actorul.

Alfonso Herrera, o adevărată revelație în lumea cinematografiei

Între 2015 și 2018 a jucat în serialul Sens8, scris de scenarista și co-producătoarea Lana Wachowskis. Alfonso Herrera a fost întâmpinat de aceasta cu fotografii ale lui Caravaggio în mână.

Citește și: Ana, iubita a lui Alfonso Herrera, în brațele unui alt bărbat la câteva săptămâni de la zvonul despărțirii cu fostul RBD

“A fost incredibil, creativitatea, generozitatea. Aveau povestea în minte și o puteau aranja cum doreau în mintea lor. Mă gândea, cum pot face asta?”, a spus actorul. Ca o incursiune în trecut, Alfonso Herrera a fost nevoit să filmeze în cadrul unei stații de autobuz din Mexic, locație pe care o frecventa deseori în copilărie și adolescență. Sense8 i-a readus amintiri pe care le-a îngropat în sine pentru o perioadă lungă de timp.

“Și ani mai târziu, să fiu cu Lana în aceeași stație de autobuz unde acum 20 de ani fugeam de la școală pentru a merge să văd Matrix. A fost o nebunie.”, a spus acesta. Un alt proiect controversat al lui Alfonso Herrera a fost The dance of the 41.

În articolul

Lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din Rebelde. Află detalii interesante din viața fostului membru RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x