Ludwika Paleta răspunde celor care îi critică vârsta. Internauții spun că actrița ar fi luat în greutate

Publicat pe 09.05.2024 la 13:31 Actualizat pe 09.05.2024 la 14:10

După ce a publicat ultimele fotografii în mediul online, Ludwika Paleta a fost criticată de internauți. Cu toate acestea, actrița a subliniat că astfel de idei le aude deseori, însă continuă să doară.

actori pe covorul roșu

Ludwika Paleta răspunde celor care îi critică vârsta

Getty Images

Actrița nu a păstrat tăcerea în legătură cu criticile pe care i le-au adresat internauții în mediul online. Recent, vedeta a publicat noi fotografii unde prietenii virtuali s-au grăbit să-i lase comentarii. Ludwika Paleta are peste 20 de ani de carieră, însă a subliniat că este obișnuită cu astfel de insulte. Cu toate acestea, continuă să o doară anumite idei pe care le citește în fiecare zi.

Ludwika Paleta răspunde celor care îi critică vârsta

În cadrul insta story, actrița în vârstă de 45 de ani a publicat capturi ale comentariilor pe care le-a primit din partea internauților. Acolo i se judecă vârsta, aspectul fizic, dar și greutatea. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali și a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanța pe care vedeta o petrece în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Asta este doar o mică probă a comentariilor pe care le primesc în fiecare zi. Nu doar eu, toată lumea din mediul online, mai ales femeile.”, a început textul pe care l-a împărtășit, arată univison.com. Actrița de cinema și televiziune spune că după atâția ani petrecuți pe platourile de filmare s-a obișnuit cu astfel de atacuri. Primele astfel de idei au venit pentru vedetă în jurul vârstei de 35 de ani. În ciuda experienței sale, Ludwika Paleta se simte rănită atunci când citește astfel de idei pe propria pagină de socializare.

Citește și: Ludwika Paleta surprinde cu fotografii din vacanță. Vedeta petrece alături de copii într-un loc de vis

“De-a lungul anilor am învățat să mă îndepărtez de aceste opinii care apar despre mine pentru că de fapt nu au nicio legătură cu cine sunt eu în viața de zi cu zi. Chiar și așa, doare să văd că oamenii nu au niciun pic de conștiință pentru lucrurile pe care le scriu.”, a continuat vedeta. Deși a primit mai multe dovezi că este sprijinită odată ce a lăsat să se înțeleagă faptul că este deranjată de comentariile răutăcioase, a făcut apel la empatie.

“Voi aveți fiice, nepoate, surori? V-ați întrebat de ce nu își acceptă propriul fizic? De ce tinerele caută să-și schimbe tot mai des aspectul fizic pentru a ajunge o frumusețe imposibilă?”, a notat aceasta.

Nicolás Haza Paleta, fiul actriției Ludwika Paleta, își dorește să devină cântăreț

Vedeta mărturisește că aceste tipuri de comentarii nu o afectează personal, însă în cele din urmă cuvintele dor indiferent de tabăra în care ești. Insistă pe creează unei conștiințe în mediul online, acolo unde apar de cele mai multe ori depășirea limitelor.

Citește și: Ludwika Paleta petrece timpul de calitate alături de gemenii Bárbara și Sebastián. Ce mesaj i-au transmis micuții în vârstă de 5 ani

“Să învățăm să fim mai empatici. Dacă nu ai nimic bun de zis, e mai bine să nu spui nimic. Eu am o fiică matură și am nepoate. Am și doi fii maturi. Eu îi iubesc foarte mult, în ciuda tuturor lucrurilor. Cred că și voi pe ai voștri.”, a scris aceasta.

Nicolás Haza Paleta s-a născut în 1999 și este fiul artist al faimoasei Ludwika Paleta. Părinții săi sunt actori, însă el a ales să devină cântăreț. Apreciat în mediul online, ține să nu depindă de succesul pe care l-au avut părinții săi și să-și formeze singur o carieră.

În articolul

Ludwika Paleta răspunde celor care îi critică vârsta. Internauții spun că actrița ar fi luat în greutate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 20 mai - 2 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. Furtunile din vestul Europei ajung și în România
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x