Ludwika Paleta și istoria de iubire cu Emiliano Salinas. Ce clauză se regăsește în contractul lor matrimonial

Publicat pe 08.03.2024 la 15:36 Actualizat pe 08.03.2024 la 16:17

Actrița de telenovele a ținut să vorbească deschis despre relația și căsnicia pe care o are cu tatăl gemenilor, Bárbara și Sebastián. Ce clauză există în contractul lor matrimonial.

actrița poartă o bluză albă

Ludwika Paleta vorbește despre clauzele din contractul matrimonial cu Emiliano Salinas

Profimedia Images

Ludika Paleta este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la momentul actual. Își trăiește viața privată departe de ochii celor curioși însă recent a ținut să deschidă o parte importantă a vieții sale și să vorbească despre căsnicia cu Emiliano Salinas.

Ludwika Paleta și istoria de iubire cu Emiliano Salinas

Vedeta a profitat de promovarea noii telenovele în care joacă rolul de protagonistă, Noche de bodas, pentru a vorbi cu sinceritate despre tatăl gemenilor Bárbara și Sebastián. Într-un interviu oferit publicației Venga la Alegria pe data de 5 martie, steaua de televiziune a subliniat care sunt punctele pe care o căsnicie ar trebui să le bifeze pentru a funcționa în llimite normale. Spune că este adepta traiului în pereche, asta pentru că este conștientă că fiecare relație poate depăși obstacolele care apar în cale dacă există comunicare și deschidere în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mie îmi place să trăiesc în pereche, e un alt contract și trebuie să existe clauze, trebuie impuse reguli, trebuie puse acorduri, trebuie să existe acorduri într-o căsnicie și nu e dificil, funcționează.”, a mărturisit mama lui Nicolas haza, fructul primei căsnicii cu Plutarco Haza. Actrița în vârstă de 45 de ani este conștientă de faptul că aceste acorduri se pot schimba și că timpul poate ajuta o căsnicie să funcționeze în adevăratul sens al cuvântului. Ludwika Paleta spune că reușește să comunice într-un mod pozitiv cu soțul său și în repetate rânduri “verifică” dacă amândoi își mai doresc această relație.

Citește și: Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine. Vedeta a purtat un ruj mov

“Aceste acorduri se schimbă cu timpul. Eu cu soțul meu avem o relație în care vorbim mult și verificăm din timp în timp dacă mai dorim să fim împreună și de ce. Rămâne în picioare acea clauză.”, a detaliat cu un zâmbet pe față. Cei doi s-au cunoscut în 2010, grație lui Maki Soler, o prietenă a faimoasei actrițe. A fost la finalul acelui an când au decis să vorbească deschis despre relația lor.

Istoricul relației dintre Ludwika Paleta și Emiliano Salinas

La finalul a trei ani de relație, Ludwika Paleta și Emiliano Salinas s-au logodit în cadrul unei călătorii la Paris și în aprilie 2013 s-au căsătorit în Mérida, Yucatán, într-o locație inedită. Au avut parte de un eveniment ce a reunit 700 de invitați, inclusiv personalități din lumea artistică, politică și socială.

Citește și: Ludwika Paleta a publicat două fotografii din copilărie. Mesajul emoționant pe care l-a lăsat vedeta pentru versiunea sa de la începutul carierei

Cei doi au continuat să formeze o familie alături de fiul vedetei, Nicolas, fructul iubirii acesteia din prima căsnicie. Fericirea lor a crescut atunci când în 2017 au venit pe lume gemenii Bárbara și Sebastián. Ludwika Paleta evită ca aceștia să apară pe rețelele sociale și ori de câte ori îi fotografiază, le publică imaginile fără a le arăta chipul. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram și în prezent se bucură de promovarea producției Noche de Bodas.

“E un film în care râzi, o comedie comună, e un film cu multe surprize și e un film care o să-i facă să râdă pe mulți.”, a menționat Ludwika Paleta. Actrița a profitat pentru a vorbi despre întoarcerea în teatru.

În articolul

Ludwika Paleta și istoria de iubire cu Emiliano Salinas. Ce clauză se regăsește în contractul lor matrimonial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x