Ludwika Paleta, vacanță alături de copii la munte. Imaginile cu gemenii au emoționat internauții

Publicat pe 23.02.2022 la 13:23 Actualizat pe 23.02.2022 la 14:12

Ludwika Paleta a plecat în vacanță alături de copii, după ieșirea din carantină a lui Nicolás Haza Paleta. Primele imagini cu gemenii în zăpadă au emoționat internauții.

Ludwika Paleta stă pe scaun în timpul unei conferințe de presă. Actrița poartă pantaloni scurți negri, are o bluză albă, transparentă și părul prins la spate

Ludwika Paleta în cadrul unei conferințe de presă. 16 mai 2016

Profimedia Images

Ludwika Paleta a plecat în vacanță alături de copii după ieșirea din carantină a fiului cel mare. Vedeta le-a arătat fanilor cum s-au distrat gemenii într-o călătorie la munte. După ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară, Nicolás Haza Paleta a ținut să aștepte pentru a pleca alături de cei dragi într-o călătorie uimitoare.

Fotografiile cu micuți au ajuns imediat virale, iar bucuria lor a făcut deliciul tuturor. Ludwika Paleta a împărtășit cu toată lumea prima vacanță a gemenilor la zăpadă.

Ludwika Paleta, vacanță alături de copii la munte

Nicolás Haza Paleta a fost depistat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară, însă Ludwika Paleta a rămas liniștită și a încercat să treacă peste acest eveniment cât de ușor a putut. De aceea, după terminarea zilelor de carantină, actrița a plecat alături de cei trei copii la munte.

Imaginile cu gemenii au ajuns rapid virale pe internet, iar fanii nu au putut să nu-i lase vedetei câteva comentarii emoționante. De această dată, Ludwika Paleta i-a filmat pe micuți, asta pentru că cei doi au călătorit pentru prima oară la zăpadă și au rămas de-a dreptul fascinați de fenomen. De asemenea, vedeta le-a arătat fanilor cum copiii au început să practice prima lecție de ski, alături de un instructor personalizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe imagini și filmulețe au fost lăsate chiar de actriță pe contul personal de Instagram, acolo unde gemenii au rămas atracția principală. Ludwika Paleta a ținut să le arate celor doi prima zăpadă din viața lor și să-i vadă din nou cu zâmbetul pe buze.

“Iubirile mele”, a scris Ludwika Paleta în dreptul imaginilor cu gemenii. Actrța a provitat de ocazie și s-a fotografiat în zăpadă. De-a lungul timpului, actrița a ținut să-și creeze mai multe schimbări de look pentru a-și surprinde fanii de fiecare dată.

Ludwika Paleta, noua schimbare de look

Recent, Ludwika Paleta și-a etalat pe contul personal de Instagram cea mai nouă schimbare de look. Actrița a apărut cu breton, șuvițe blonde și fără machiaj. De cele mai multe ori, vedeta adoptă un stil lejer.

Ludwika Paleta a debutat în televiziune în 1989 atunci când a făcut parte din telenovela Carrusel. De-a lungul timpului, atâta fanii cât și presa i-au putut urmări cariera fulminantă, dar și câteva momente din viața personală care nu au putut fi ascunse. Astfel, chiar pe profilul personal de Instagram, Ludwika Paleta și-a obișnuit fanii să posteze fotografii acolo unde apare fără pic de machiaj pe chip. “Cu fața spălată”, așa cum menționează chiar actrița.

Ludwika Paleta a subliniat că nu face parte din nicio mișcare, ci își dorește din tot sufletul ca oamenii să își arate mai des adevărata față, exact așa cum este ea. “Nu am făcut acest lucru ca fiind parte din vreo mișcare, ci pentru a vedea că trecerea timpului chiar există.”, a mărturisit aceasta.

Într-o altă postare de pe rețelele de socializare, Ludwika Paleta a mărturisit că nu ar trebui să ne consumăm energia ascunzând defecte și că uneori și ei îi place să se machieze. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, a preferat să “meargă cu fața curată”.

În articolul

Ludwika Paleta, vacanță alături de copii la munte. Imaginile cu gemenii au emoționat internauții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x