Luis Fonsi nu-și mai dorește să vorbească despre fosta căsnicie cu Adamari López. “S-a epuizat dragostea, asta s-a întâmplat”

Publicat pe 02.05.2024 la 13:34 Actualizat pe 02.05.2024 la 14:25

Cântărețul și prezentatoarea s-au despărțit acum 15 ani, însă continuă să fie subiectul principal din publicațiile de scandal. Ce spune Luis Fonsi despre fosta sa soție.

actori stau unul lângă celălalt

Luis Fonsi nu-și mai dorește să vorbească despre fosta căsnicie cu Adamari López

Profimedia Images

Au trecut mai bine de 10 ani de la divorț, însă relația celor doi continuă să rămână temă de conversație. Pentru acest lucru rămâne un singur motiv. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la vremea respectivă.

Luis Fonsi nu-și mai dorește să vorbească despre fosta căsnicie cu Adamari López

Atât Luis Fonsi cât și Adamari López și-au continuat drumul vieții cu propriile familii. Au devenit părinți și au reușit să-și rescrie istoria personală. Într-o întâlnire cu Yordi Rosado, artistul a explicat că nu-l deranjează să vorbească despre fosta parteneră, însă după atâta timp și o familie de care trebuie să aibă grijă, situația poate deveni obositoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu mă deranjează să vorbesc despre această temă, însă este obositor. În cazul meu, eu sunt căsătorit și am doi copii. În special micuța care are 12 ani și e o fetiță minunată, are internet...”, a spus actorul, arată tvnotas.com.mx. Vrând să lămurească aceste declarații, Luis Fonsi a punctat că tot ce-a trăit cu fosta sa parteneră va fi reamintit cu foarte multe sentimente plăcute.

Citește și: Luis Fonsi spune adevărul la 14 ani de la divorțul de Adamari López. Cum s-a petrecut totul din perspectiva artistului

“Ce am trăit a fost frumos, privesc în urmă și îmi amintesc doar lucruri frumoase. Niciodată n-am spus ceva negativ despre ea, dragostea a luat sfârșit, asta s-a întâmplat.”, a menționat artistul. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din Mexic. Are peste 15 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 5 mii de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este o colaborare alături de Laura Pausini.

Ce părere are soția lui Luis Fonsi despre întrebările incomode legate de Adamari López

Pe lângă toate acestea, artistul a punctat că actuala sa soție este îndeajuns de matură pentru a depăși situațiile apărute în presă.

“Eu cred că este o idee pe care trebuie să o respect, să o respect pe doamna mea. Ea este foarte matură, niciodată nu mi-a spus ceva, dar nici nu este distractiv să citească astfel de declarații și când mă gândesc la fiica mea este o chestie de respect.”, a punctat Luis Fonsi.

Citește și: Confesiunea impresionantă a faimoasei Adamari López despre Luis Fonsi: “A cauzat o durere atât de mare precum cancerul”

Pentru a concluziona, acesta și-a exprimat bucuria în fața reușitelor profesionale ale fostei sale soții și a punctat că este important să poată sărbători asta, la fel ca și propriul succes în lumea muzicii.

În ceea ce o privește pe Adamari López, aceasta are peste 9 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Încă de la vârsta de 6 ani, vedeta a fost extrem de prietenoasă cu camerelor de filmat. În timpul anilor de studiu își amintește că mereu purta o cordeluță pe cap.

Cu toate că a participat în mai multe producții din Puerto Rico și Venezuela, a avut debutul în Mexic ca antagonista Camila. Rolul care a reușit să o aducă în atenția fanilor din lumea întreagă pentru prima dată. Telenovela care i-a adus un succes enorm a fost Prietene și rivale. A rămas prietenă cu Ludwika Paleta, colega sa de platou pe atunci.

În articolul

Luis Fonsi nu-și mai dorește să vorbească despre fosta căsnicie cu Adamari López. “S-a epuizat dragostea, asta s-a întâmplat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x