Macarena Oz, fetița minune din telenovela „Uzurpatoarea”

Publicat pe 28.08.2020 la 11:18 Actualizat pe 28.08.2020 la 11:22

Macarena Oz este un adevărat talent la vârsta de doar 17 ani. Cu toate că vârsta actriței te-ar face să crezi că aceasta nu deține foarte multă experiență, cariera sa se întinde pe mai multe planuri artistice.

Despre actriță

Macarena Oz este un adevărat talent la vârsta de doar 17 ani. Cu toate că vârsta actriței te-ar face să crezi că aceasta nu deține foarte multă experiență, cariera sa se întinde pe mai multe planuri artistice. Aceasta este o versatilă artistă, activând în domeniul actoriei, muzicii și dansului.

Macarena Oz s-a născut pe data de 11 februarie 2003, în Mexico City, Mexic. A studiat actoria la Televisa Children’s Art, unde a și fost remarcată pentru prima dată. A cunoscut cu adevărat lumina reflectoarelor și gustul succesului prin rolul său de Roxana Perez din producția „Los miserables” (2014). A jucat diverse roluri în „Como Dice el Dicho” și a interpretat, de asemenea, două personaje diferite în două episoade diferite din „La Rosa de Guadalupe”. Vârsta nu a fost niciodată un impediment pentru Oz, jucând în peste 10 producții mexicane. În prezent artista interpretează rolul Lisettei Bernal în telenovela “Uzurpatoarea”, un remake dupa o veche ecranicare din 1998.

Alte producții ale Macarenei Oz: „Nueva vida”, „La impostora”, „Vuelve Temprano”, „Guerra de idolos”, „3 familias” etc.

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Arcadia Rivas De Miranda este mama adoptivă a Paolei, lucru pe care îl păstrează în secret. Arcadia se simte vinovată pentru faptul că ascunde acest secret de fiica ei, devenind astfel victima tiraniei Paolei. Încă de când Paola era mică, Arcadia a fost o mama distantă, care și-a lăsat copilul în grija servitorilor. Arcadia se străduiește să facă tot ce poate pentru a rămâne în relații bune cu cele mai cunoscute și înstărite femei din stat, în timp ce ea vrea să pară sofisticată. Chiar dacă Paola are un comportament ingrat, Arcadia mereu are un plan de rezervă pentru a o salva pe fiica ei din orice încurcătură.

Nu rata "Uzurpatoarea", sâmbătă și duminică, de la 20:00, doar pe Happy Channel! În reluare, tot sâmbătă și duminică, de la 14:00.

Citește și: Juan Carlos Barreto, actorului din “Uzurpatoarea”, este un mare iubitor de teatru Ana Bertha Espin, actrița din rolul Arcadiei Rivas, în telenovela Uzurpatoarea

În articolul

Macarena Oz, fetița minune din telenovela „Uzurpatoarea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură