Ana Bertha Espin, actrița din rolul Arcadiei Rivas, în telenovela Uzurpatoarea

Publicat pe 20.08.2020 la 11:51 Actualizat pe 20.08.2020 la 11:58

Actrița Ana Bertha Espin s-a născut la 13 octombrie 1956, în Morelos, Mexic. Ea și-a început cariera de actriță în 1981 și are un palmares impresionant.

Ana Bertha Espin, actrița din rolul Arcadiei Rivas, în telenovela Uzurpatoarea

Ana Bertha Espin, actrița din rolul Arcadiei Rivas, în telenovela Uzurpatoarea

Actrița Ana Bertha Espin s-a născut la 13 octombrie 1956, în Morelos, Mexic. Ea și-a început cariera de actriță în 1981 și are un palmares impresionant, jucând numeroase roluri care au făcut-o faimoasă. Telenovelele care au făcut-o cunoscută sunt "Stapana" (2010), "Înălţimea Sa" (2001) și "La mujer de Benjamín" (1991).

De-a lungul carierei, Ana Bertha Espin a câștigat și a fost nominalizată pentru numeroase premii pentru rolurile sale. În 2004, ea a câștigat premiul TVyNovelas Awards de cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul ei din "Amor Real". De asemenea, ea a fost nominalizată în 2007 pentru premiul cea mai bună performanță într-o comedie pentru rolul ei din "Vecinos", iar în 2009 a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul din "La que no podía amar".

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Arcadia Rivas De Miranda este mama adoptivă a Paolei, lucru pe care îl păstrează în secret. Arcadia se simte vinovată pentru faptul că ascunde acest secret de fiica ei, devenind astfel victima tiraniei Paolei. Încă de când Paola era mică, Arcadia a fost o mama distantă, care și-a lăsat copilul în grija servitorilor. Arcadia se străduiește să facă tot ce poate pentru a rămâne în relații bune cu cele mai cunoscute și înstărite femei din stat, în timp ce ea vrea să pară sofisticată. Chiar dacă Paola are un comportament ingrat, Arcadia mereu are un plan de rezervă pentru a o salva pe fiica ei din orice încurcătură.

Nu rata marea premieră a telenovelei Uzurpatoarea, din 22 august, de la ora 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Queta Lavat, actrița din telenovela „Uzurpatoarea”, la vârsta de 91 de ani Juan Martin Jauregui în rolul lui Gonzalo Santamarina în telenovela “Uzurpatoarea”

În articolul

Ana Bertha Espin, actrița din rolul Arcadiei Rivas

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp