Madalina Ghenea a dezvăluit rutina sa de frumusețe. Cum face să arate atât de bine diva de la Hollywood

Publicat pe 09.09.2022 la 11:39 Actualizat pe 09.09.2022 la 11:52

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, care a reușit să cucerească lumea Hollywood-ului. Ea a devenit una dintre celebritățile importante din lumea filmului, dar și a modei, însă puțini știu că pentru a arăta perfect ea respectă cu strictețe o rutină.

Madalina Ghenea a dezvăluit rutina sa de frumusețe. Cum face să arate atât de bine diva de la Hollywood

Profimedia

Și-a început cariera încă de când era adolescentă, recunoscută fiind de oameni importanți din lumea modellingului. Nu a trecut mult până ce avea să cucerească Hollywood-ul și să fie cooptată de case mari de modă din străinătate.

În timp, ea a devenit o imagine emblematică și recunoscută la nivel înalt printre cei mai influenți și importanți oameni. Cunoaște mai multe limbi, lucru care i-a adus un avantaj considerabil în filme. Calitățile sale fizice au fost un aspect important în ascensiunea profesională pe care a avut-o de-a lungul timpului și de care se bucură în prezent. Însă nu doar genele o ajută, ci și grija pe care o are față de trupul său.

Mădălina Ghenea a dezvăluit rutina sa de frumusețe

Este o femeie de-a dreptul spectaculoasă și are grijă să se mențină la cele mai înalte standarde, de aceea acordă grijă felului în care arată. Trăiește din imagine și are grijă să arate impecabil.

Mădălina Ghenea a dezvăluit fanilor săi ce produse folosește pentru îngrijire și cu ce se machiază pentru a arăta impecabile și pentru a-și proteja tenul. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare ea a arătat pas cu pas cum arată rutina sa.

"Multe dintre voi, doamnelor, mă întrebați mereu despre machiajul meu rutina de frumusețe, aveți câteva mici secrete în acest videoclip al pregătirii mele pentru un covor roșu, produsele pe care le iubesc, un make up artist foarte talentat cu care am șansa să lucrez fiecare mare eveniment", a scris modelul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mădălina Ghenea a publicat o imagine în costum de baie. Trupul modelului este ireal de perfect | FOTO

Mădălina Ghenea şi Jude Law, la Warner TV

Lungmetrajele „Light Sleeper”, cu Willem Dafoe şi Susan Sarandon în distribuţie, şi „Dom Hemingway”, cu Jude Law şi Mădălina Ghenea, au avut premiera la Warner TV în primul weekend din luna iunie.

„Viaţa de noapte/ Light Sleeper”, scris şi regizat de Paul Schrader, scenarist al unor filme ca „Taxi Driver” şi „American Gigolo”, a avut premiera în competiţia Berlinalei din 1992.

Drama poliţistă neo-noir este povestea descoperirii spiritului. Un dealer de droguri decide să îşi schimbe profesia când şefa lui plănuieşte să se îndrepte, luând în considerare să pună bazele unei firme de cosmetice, şi o veche dragoste reapare. În plină criză a vârstei mijlocii, este prins din nou în mrejele ei şi ajunge în situaţii limită.

Din distribuţia filmului care a fost difuzat pe 4 iunie, de la ora 21:05, fac parte Willem Dafoe, Susan Sarandon, Dana Delany şi Sam Rockwell, potrivit news.ro.

Comedia neagră „Dom Hemingway”, scrisă şi regizată de Richard Shepard, a fost prezentată în 2013 la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

În articolul

Madalina Ghenea a dezvăluit rutina sa de frumusețe. Cum face să arate atât de bine diva de la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x